Baby Boy Narodeniny Jednofarebné Steny Výzdoba Photocall Fotografie Pozadia Osobné Fotografické Pozadie Pre Photo Studio

€3.08

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


YEELE

-Sme profesionálne fotografovanie prostredí výrobcu! -Naše pozadí sú vždy novo navrhnutý pre novorodencov, detí, narodeniny, party, svadby, dovolenky, atď. -Ak potrebujete zdarma na prispôsobenie sa, prosím, kontaktujte nás

O údržbu:

O kvalite:

-Materiál: najlepšia kvalita chemických vlákien atramentové textílie materiál, vybrané z mnohých materiálov na trhu. -Tlač: najmodernejších atramentové tlačiarne, najvhodnejšie rozlíšenie tlače. (Prosím, uistite sa, že udržať správnu vzdialenosť od pozadí pri streľbe, účinok bude veľmi realistické.)

O prispôsobenie:

-Prosím, kontaktujte nás získať referenčný obrázok, potvrdenie plánu a potom nákupu cez odkaz sme odoslanie, bude objednávka spracovaná v čase.

O doprave:

-Doprava zadarmo pre väčšinu krajín, poštových balíkov, ktoré možno sledovať v celom. Ak potrebujete urýchlilo dopravu, prosím, kontaktujte nás pred podaním objednávky.

O farebný rozdiel:

-Od farby režim displeja a tlačiareň sú zásadne odlišné, farebný rozdiel je nevyhnutné, ale sme kontrolu táto chyba sa veľmi dobre a nebude mať vplyv na účinok foto streľba. Ak máte nejasnosti týkajúce sa to, prosím, kontaktujte nás dostanete odkaz foto.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Druh Sprej Maľované
Číslo Modelu NBK07327
Prispôsobiteľné Áno
Štýl scénické
Názov Značky Yeele
Chemické Vlákna Pre Atramentové Tlačiarne, Textílie Nie umývateľný
Materiál Vinyl
Pôvod CN(Pôvodu)
Upozornenie Položka obsahuje len kulisu(BEZ LEPIDLA)
Package Áno
Veľkosť According to option(width x height)

Súvisiace produkty