10-15 mm Veľkoobchod Držať Tvar Prírodné Orange Moonstone Korálky Materiálov Drahokamy Voľné Strand 15"DIY Náhrdelník Pre Šperky Robiť

€2.74

Pridať do obľúbených

Popis produktu


Upozornenie:

1.tovar bude dodaný prostredníctvom Čína Príspevok Registrované Air Mail voľne ak výške viac ako $7.USA Môžu dodaný prostredníctvom e-paketové

2.Ak vaša objednávka suma v $7 , tovar bude dodaný prostredníctvom Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus voľne .

3.Ak vaša objednávka výške viac ako $150 ,free express.

4.Viac sumu si objednáte, tým vyššiu zľavu dostanete.

5.Prírodný kameň korálky farba alebo Pruhy možno Nie presne ako na foto

6.Veľkosť korálky môžu mať 0,5 mm-1 mm chyba ,prosím, pochopiť

Táto cena je pre 1strand perličiek ceny

O dopravu

Čína príspevok leteckou poštou poštovné do Ázii, v Spojených Štátoch, Európe, zvyčajne 10-25 dní,v Iných krajinách je potrebné vziať 20-60 dní.

Ak by ste potrebovali tovar naliehavo, zvoľte si, prosím, DHL/FedEx/UPS/TNT/ EMS, zvyčajne trvá 3-7days,EMS musieť vziať 5-15 dní.

O platbu

Escrow je našim preferovaným spôsobom platby, akceptujeme aj ostatné platby Visa, Kreditné karty, T/T, Western union, Money gram, atď.

Keď sme dostali vašu platbu poznámka na objednávku, zabezpečíme shippment.

Prosím, uistite sa, potvrdiť objednávku keď dostanete položky v dobrom stave, pretože keď ste na mieste, poradí, vaše peniaze, je prenos do Úschovy, nie náš účet. Ak nechcete dostávať tovaru, nebudeme dostať svoje peniaze, nebojte sa, sme sa predĺži čas, kým si ich prijímať.

Návrat & Exchange politiky

Máte 7 dní, kontaktujte nás a 15 dní vrátiť to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve na viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu.

Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat.

Vrátime vám plnú víťazná cenová ponuka, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, po oboch Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.srzhumenne.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

Spätná väzba

Milý priateľ, ak ste spokojní s našimi službami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu. A my vám urobiť to isté pre teba. Ak máte akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás prvý, a my vám odpovedať na všetky otázky do 24 hodín

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


mimo veľkosť o 10-15 cm
Použitie Pre Šperky, Takže
Množstvo o 70-80 KS
oblasť činnosti dĺžka 38-40 cm
Jemné alebo Módne Móda
Otvor Veľkosť o 1mm
Druh Držať Tvar orange moonstone
Položka Tvar Marquise Tvar
farba ako obrázok zobraziť
Číslo Modelu Držať Tvar orange moonstone
Názov Značky YWROLE
Položka Hmotnosť 60 g
Materiál Držať Tvar orange moonstone
Aplikácia DIY Náramok
Vonkajší Priemer 10mm
Položka Druh Korálky

Súvisiace produkty