Ženy Lete Čipky Nohavice ženy 2019 Módne Openwork Čipky Chudá Úsek Ostrihané Legíny, Nohavice, Sexy Štíhla Capris Nohavice

€7.32

Pridať do obľúbených

Dna

Popis produktu


Ženy Lete Čipky Nohavice ženy 2019 Módne Openwork Čipky Chudá Úsek Ostrihané Legíny, Nohavice, Sexy Štíhla Capris Nohavice

Vlastnosti: Úplne Nový & Vysokej kvality. Vzor: Pevné . Pružnosť: Pružná. Veľkosť: S/M/L/XL/2XL --- 5 Veľkostí. Farby: 4 Farby --- ako obrázok zobrazený .

Aby sa ubezpečil, dostanete správnu veľkosť, prosím, pozrite sa na naše veľkosť grafu v popise Pred Nákupom. Ak si nie ste istí, veľkosť, prosím, napíšte Nám vašu Presnú Telo Merania (Výška/Prsia/Pás/Boky), aby sme mohli vám dať nejaké návrhy, ako si vybrať správnu veľkosť. Ďakujeme za pochopenie!

Ručné meranie môže existovať 1-3 cm rozdiel. Veľkosť Dĺžka Pás - - - S 87 cm 60 cm - - - 89 cm M 62 - - - L 91 cm 64 cm - - - XL 93 cm 66 cm - - - 2XL 95 cm 68 cm - - -

Platby

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

DOPRAVA

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

NÁVRAT&VRÁTENIE PEŇAZÍ

1. Kontaktujte nás, ak nechcete dostávať vášho balíka prekročí 45 pracovných dní vylučuje víkendy a sviatky. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

2. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin

ZÁRUKA

1. 12 mesiacov Výrobca'slimited Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek poškodené a zneužívané po prijatí). Príslušenstvo dodávané s 3 mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.srzhumenne.sk!

Spätná VÄZBA

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Pás Typu MID
Materiál Polyester
Číslo Modelu RE712538
Štýl Príležitostné
Sezóna Jarné/Jesenné
Dekorácie Duté Sa
Nohavice Štýl Ceruzka Nohavice
Dĺžka Ankle-Length Pants
Uzavretie Typ Elastický Pás
Vzor Typ Pevné
Fit Typ Chudá
Pôvod CN(Pôvodu)
Predné Štýl Byt
Textílie Typ Broadcloth

Súvisiace produkty