KiriNavi 10.4" Android 9.0 Tesla Štýl vertikálne obrazovke Auto GPS Navigácia Pre Haval H9 Auto Rádio Multimediálny Prehrávač 4G-2017

€186.66

Pridať do obľúbených

Popis produktu


KiriNavi 10.4" Android 9.0 Tesla Štýl vertikálne obrazovke Auto GPS Navigácia Pre Haval H9 Auto Rádio Multimediálny Prehrávač 4G 2015-2017 Fit pre VEĽKÝ MÚR Haval H9 2015 2016 2017 Najlepšie Auto Trieda Zvukový Procesor: TDA7851 Čistý android OS 9.0 ,môže byť zlučiteľné s Google Video formát:Podpora HD 1080P /4K Rozlíšenie Obrazovky: 1024*768, Kapacitný 5 Bodov Multi-Touch, s Dual Zone funkcia Bluetooth 5.0 Ruku-zadarmo na telefóne hovor, Synchronizácia kontaktov zabudovaným WIFI, funkcia (pripojiť k hot spot zo svojho inteligentného telefónu pre internet), Postavený v Google Play Store, app Support, pomocou ktorého nainštalujte nové aplikácie RAM: DDR3 4GB , Podpora externých 64 gb flash pamäť Vstavaný GPS Off-line Mapy, a Podpora on-Line Mapu Audio výstup 4*52W, EQ: 9 Equalizers pre Zvuk Rádio Čip NXP6686, AM / FM s RDS Podporu AUX-IN Audio, S 2 USB port, Podpora Volant Ovládanie Certifikácia: CE, FCC, RoHs Napätie: DC12V-14V OSD Jazyky: angličtina / ruština / French / German / Spanish / Italian / arabčina / portugalčina / turečtina / Thai / Polish / hebrejčina všetky 53 jazyk

Android Auto Rádio Na VEĽKÚ STENU Haval H9

Android Auto Rádio Na VEĽKÚ STENU Haval H9

Android Auto Rádio Na VEĽKÚ STENU Haval H9

Vstavaný GPS

Podporiť aj on-line a off-line navigáciu Aplikácie, Podpora 3D mapy..

(Voliteľné)TPMS(Tire Systém Monitorovania Tlaku)

Po tom, corrctly nainštalovaný TMPS na vaše auto kolesá, snímače sa automaticky monitorovanie tlaku v pneumatikách a teploty,a prenášať v reálnom čase štatistiky prijímač tak, že môžete zobraziť v reálnom čase údaje z pneumatiky na hlavu jednotky

Podpora bezdrôtového prepojenia, prezeranie videa pomocou mobilného telefónu v reálnom čase,sťahovanie videa

Stiahnutím naše Aplikácie a prístup k wi-fi si môžete prezerať svoje Dash Cam video v prečítajte si čas. Môžete tiež sledovať historické zábery a dokonca aj stiahnuť svoje dôležité obrázky/videá na vašom mobilnom telefóne. Tento proces je super jednoduché a nemá používať SIM kartu.

FAQ

Otázka: Ako zabezpečiť, aby táto položka sa zmestí moje auto?

Odpoveď: Často AskPlease nám pošlite fotky vašich originálne autorádio a dajte nám vedieť, modelu a roku vášho vozidla, ak naše zariadenie, ak nie je vhodný, alebo kompatibilné s autom ,by sme povedať, aby ste objednávku zrušiť pred odoslaním .ed Otázku

Otázka : Bude to prísť s GPS map nainštalovaný ?

Odpoveď:Áno,budeme vopred nainštalované 3D GPS off-line mapu krajiny ,Všeobecne platí,že máme používať ako Igo softvér, gps .Budete musieť stiahnuť vo vašej krajine, ak sme nemali mapu dátumom pre vašu krajinu .

Otázka :Aká je vaša záruka na nákup ?

Odpoveď: garantujeme, 12 mesiacov záruka na non-ľudské škody a vrátenie prijatá do 15 dní po doručení .Kupujúci nemusí platiť pre návrat lodné náklady.

Otázka:môžem pripojený moja zadná kamera do vášho zariadenia ?

Odpoveď: Áno,withcamera video vstup, ktorý umožňuje pripojiť sa po trhu zadná kamera s RCA konektor do nášho zariadenia.

Otázka:Má prísť s TV funkcie a potrebujem rez kábel pre pripojenie ?

Odpoveď:Nie ,budete musieť zaplatiť dodatočné náklady pre externé digitálne tv políčko, ak potrebujete sledovať, mobil digitálnej tv vo vašom oblasti ,potrebné znížiť vaše pôvodné kábel ,len plug-and-play zapojenie pripojenia.

Q:musím platiť dane colný?

Odpoveď: Áno,musíte vykonať colné odbavenie tovaru pri prídavných látok na svoje zvyky a platiť dane colný aby sa vydania zásielky.

Otázka:Môžete urobiť drop-poštovné ?

Odpoveď: Áno, prosím, uistite sa, že ste kontaktné informácie príjemcu je správne pri objednávaní.

Otázka:Bude volantu ovládacie stále fungujú?

Odpoveď: Vaše pôvodné riadenia kontroly zostane po inštalácii .

Otázka:môžem nainštalovať sám, alebo sa na to prísť s montážny návod?

Odpoveď: Len časť autorádia mať inštalácie instrction, môžete požiadať, aby sme, ak akékoľvek pochybnosti o inštalácii a vedenie káblov.Vedúci jednotky je jednoduchá na inštaláciu vo vašom vozidle ,ale to potrebné niektoré profesionálne skúsenosti a nástroje, odporúčame vám dostať sa na miestneho poskytovateĺa obchod a majú profesionálne technika, aby ju nainštalovať, aby sa zabránilo možnému poškodeniu na palubnú dosku a vedúci jednotka sama.

Otázka:Mohli by ste, prosím, test tovaru pred balík ?

Odpoveď: Budeme testovať každé auto vedúci jednotky pred odoslaním von, aby sa ubezpečil, dostanete kirinavi nádherné tovaru.

Značka Príbeh

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Názov Značky KiriNavi
Názov Modelu WC-HH10401
Napätie 12V
Din Jeden Din
Položka Veľkosť 10.4 palce
WIFI/3G Podpora Auto Dvd Prehrávač Multimediálnych Súborov
Druh Materiálu Plastové a hardware
Veľkosť Displeja 10.4 palce
Rozhranie ISO Plug and Play
Pre Vozidla Značky/Modelu CHEVROLET
ROM 32 GB/64 GB
Zrkadlo odkaz Podpora 2 Din Android Auto GPS Navigácie
Systém Android Autorádia Automotivo
Operačný Systém Android 9.0
Dotykový Displej Podpora 1DinAndroid Auto GPS Navigácie
Volant ovládanie Podpora 2 Din Android Auto GPS Navigácie
Pamäť RAM 2 GB/4 GB
GPS Builti-v Aute Dvd Multimediálny Prehrávač
Položka Hmotnosť 5kg
Jazyk OSD Vietnamčina
TF/Micro SD Slot 0
Jazyky Multi Language Tovar
Digital Media Format JPEG
Moc Von 4*52W
Názov produktu 1Din Android autorádia Automotivo
Rozlíšenie Ultra HD 1024*768
Špeciálne Funkcie Podpora Can-Bus
Max Externej Pamäte 128G

Súvisiace produkty