Mikrovláknovú Kúpeľňa Koberce Nastaviť Shaggy Mäkké Kúpeľ Mat & U-Tvarované Wc Koberec Non-Slip Práčke Suché Absorpčné Sprcha Koberec

€11.02

Pridať do obľúbených

Koberce & Koberce

Popis produktu


Mikrovláknovú Kúpeľňa Koberce Nastaviť Shaggy Mäkké Kúpeľ Mat & U-Tvarované Wc Koberec Non-Slip Práčke Suché Absorpčné Sprcha Koberec Položka Špecifikácia:

Funkcia:

1. vaňa rohož je vyrobená s tisíckami jednotlivých polyesterového mikrovlákna, shaggy, ktoré ponúka luxusné, nadýchané a mäkké hromadu. Vaňa mat chráni vaše nohy od chladnej podlahy a zmierňuje tlak a únava z nôh.

2.Kúpeľňa koberce sú vyrobené z poistného hrubé mikrovlákna textílie, ktoré sú viac savé ako iné materiály. Na mikrovlákna materiál rýchlo a efektívne pasce a absorbuje prebytočnú vodu z vaňou, sprchovacím kútom a umývadlom, takže sa môžete starať menej o mokré podlahy.

3.Pred umiestnite podložku na podlahe, uistite sa prosím, povrch podlahy a v spodnej časti koberec, kúpeľňa, musia byť ČISTÉ a SUCHÉ. Voda pod mat spôsobí sklzu. Uchovávajte suché dno.

4.Vaňa koberec vytvorený vlákniny-zamykanie a bez vyliatia dizajn, umyť ruky alebo úplne stroj umyté je v poriadku, bez obáv, že by to mohlo dostať vlákien odísť. Pranie v práčke so studenou vodou a jemným čistiacim prostriedkom (bez chlóru alebo bleach) bubnové v suchu pri nízkej rýchlosti alebo zavesiť suché. Farba nezmizne, a zostane živé.

5.Vaňa rohoží, ktoré môžu byť použité na vaňou-bočné, predné z drezu, alebo na ľubovoľné miesto vo vašej domácnosti, kde chcete podporu a teplo na vaše prsty!

Materiál: polyesterové vlákna (polyester)

Vzor: kvet/trávy/list

Štýl: 13xstyles

Upozornenie:

Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt

Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie

Balenie Obsahuje:

2ks /set x Mikrovlákna, Kúpeľňa Koberce

1,O poslaní: Po objednaní výrobku, budeme loď vašej nákup do 3-4 dní. Ak máte špeciálne požiadavky,prosím, zanechajte nám odkaz, alebo nás kontaktujte priamo. 2,O Vrátenie peňazí: Ak bol tovar poškodený v tranzite, môžete ho vrátiť do 7 dní. V prípade žiadosti o vrátenie peňazí,musí kupujúci získať potvrdenie od predávajúceho. 3,O Veľkoobchod a Dropshipping: Pre veľkoodberateľov, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-8 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 4,Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?: Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 5,Čo môžem robiť, keď nákup ochrany je čas beží von?: Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Pôvod CN(Pôvodu)
Veková Skupina Dospelí
Umývanie Štýl Ručné Umývanie
Vzor Typ Pevné
Názov Značky anti-skidmat
Technics Iné
Číslo Modelu koberec
Materiál Iné

Súvisiace produkty