Stupeň mimoriadne Vydanie KSM8N Profesionálny Live Vokály Dynamické Káblové pripojenie Mikrofónu KSM8 Ručný Mikrofón Pre Nahrávacie Štúdio, Nahrávanie

€32.36

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


Špeciálne Vydanie Premium Dynamické Live Vokály Výkon Mikrofón. Ako výsledok, zistíte, tento mikrofón ideálny pre spevákmi, ktorí radi dusiť až na mic. Zatiaľ to zvláda hlboké, prosperujúceho hlasy krásne, budete rovnako zaujatý spôsobom vyrovnáva z hornej mids, poskytuje leštené výsledky, priamo na mikrofón. Vlastnosti: Vysoko v súlade zvukový výkon bude aktívne spevákmi. Vnútorný shockmounting a Bránice Stabilizácia Systému znížiť manipulácia hluku. Vnútorný čelné sklo a kapsule dizajn výrazne znížiť plosive pops. Bohaté basy a hladká horná mids poskytnúť neuveriteľne hudobný profil. Ideálne pre vokály, ale aj pôsobivé nástroje, ktoré majú tendenciu zvuk tvrdé balenie obsahuje: 1 x Mikrofón 1 x Držiak na Mikrofón 1 x Držiak Skrutku 1 x Príručka pre Používateľa 1 x Kožená Taška 1 x Špeciálna Edícia Taška 1 x Black Box Balenie.

Produkty Výstavy:

Náš Špecialista & Servies: Väčšina našich produktov pochádza z odbornej export veľkej továrni, všetky naše výrobky sú starostlivo vyberané, obrázok je prevzatý z pravého výrobkov, vysoká kvalita, moderný štýl, hoci nie sú najnižšiu cenu dôvody domnievať sa, že dostanete to, čo ste zaplatili za! Sme skupina mladých parner, dúfam, že každý kupujúci môže stať naším partnerom, samozrejme, po zakúpení produktov z nás, veríme, že sa stanete našimi priateľmi a podporte nás. Platba: · Na zaistenie bezpečnosti z oboch účtov,akceptujeme Viazaný,z kreditnej karty. · Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. · Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní. Prepravné: · garantujeme, že loď sa do 5 dní po potvrdenie platby (okrem Dovolenku). · Pretože ruské poštová politika úprava, dúfam, že Rusko kupujúcemu poskytnúť meno a priezvisko, nám poslal balíka. · Po prijatí platby prosím, aby na odoslanie objednávky. · Doručenie do vašej krajiny môže trvať od 5 do 25 pracovných dní po objednávka bola vyexpedovaná. · Niektoré časy položky budú oneskorené v dôsledku neočakávaných dôvodov. · Kontaktujte nás, ak nechcete dostávať balík presiahol 30 pracovných dní vylučuje víkendy a sviatky. · Nebudeme reagovať na sledovanie e-mail v prvých 10 dní po zaplatení ukončené. · Vezmite prosím na vedomie, že väčšina medzinárodných meškanie zásielok sú poštové oneskorenia, že nie sme si vedomí, kým môžete, dajte nám vedieť, 3 DNI .

Krajina

Doba Spracovania

podľa EMS

v Číne Post Vzduchu

DHL

spoločnosťou UPS

USA

5 dní

5-8days

15-25days

2-5days

2-5days

Európa

5 dní

5-8days

25-30 dní

2-5days

Ázia

5 dní

3-5days

20-30 dní

2-5days

Iné(Ako Brazília, Rusko, Taliansko...)

5 dní

5-15days

30-45 dní

· EMS expresná doprava zvyčajne trvá 3-8 pracovné dni v závislosti od krajiny doručené. Nie sme zodpovední za akékoľvek nehody, oneskorené alebo iný problém, ktorý sú zodpovedný za prepravné služby. Všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. · Dodacia lehota je cca. 7 do 20 pracovných dní (vylúčiť, sobota a nedeľa, štátny Sviatok), aby väčšina US/UK/AU destinácií . · Kontaktujte nás, ak nechcete prijímať nad nad 4 týždne, budeme tento problém vyriešiť vo veľmi krátkom čase. · Pre položky bezpečnosť, poistenie, je vysoko odporúčané. · Všetky naše položky bude odoslaný na kupujúceho Wholesales Sos adresa potvrdzuje svoju adresu na Sos pred vás cenovú ponuku. Prosím, uistite sa, že dodaciu adresu je správne. Nie sme zodpovední za zlý, alebo nedoručila adresy. Spätná väzba: · Ak máte radi svoje položky prosím, nechajte ma dobrú spätnú väzbu. · Vaše akcie bude nám ponúkajú naše mlieko a chlieb. Budem robiť rovnaké pre vás. · Kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne neutrálne spätnú väzbu. · Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy. Návrat: · Ak je položka je poškodený, oznámte nám to do 3 dní od doručenia. · Všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom stave, aby získali nárok na vrátenie peňazí alebo výmenu tovaru. · Ale expedičný poplatok a poistenie nie je vratná. · Položky, sa vrátil po 7 dní od doručenia sú oprávnené len na opravu. · Kupujúci je zodpovedný za všetky prepravné náklady. Kontakt: · Všetky e-maily odpovedáme do 24 hodín. · Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-poslať svoj e-mail a my vám odpovieme vám hneď ako to bude možné . · Ak vám e-mail nás a nechcem počuť odpoveď, prosím e-mail opäť cez Sos systém ako niekedy naše mailové servery majú chyby.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


farba Nikel
Polar Vzory Hypercardioid
Súbor Typ Jeden Mikrofón
Číslo Modelu ŠVP káblový mikrofón
Názov Značky zmvp
Package Áno
Štýl Ručný Mikrofón
Pôvod CN(Pôvodu)
Použitie Karaoke Mikrofón
Prevodník Dynamický Mikrofón
Komunikácia Káblové
membrána Malé

Súvisiace produkty