Hot predaj 67MM KOVOVÉ clona & Spp pre Canon T4i T3i 7D 50D 60D 18-135 mm 17-85mm Objektív

€3.58

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


Úvod:

Teleobjektív Kovové clona 67mm Skrutku Namontujte

Kovové Skrutky Mount Objektív Nadstavce možno použiť na digitálne fotoaparáty, digitálne zrkadlovky a filmové kamery s AK (interné Zameraným) šošovky všetkých značiek.

Uhly Teleobjektív Kovové nadstavce zápas strelecké uhly šošovky s Teleobjektív s ohniskovou od dĺžky 70 mm na hore.

•teleobjektív kruhového tvaru clona s skrutku namontujte hodí cez všetky 67mm objektív filter alebo barel niť

•poskytuje ochranu pred nežiaducim svetlo fakieľ a z náhodnému poškodeniu

•vyrobené z masívneho ľahký hliníkový kovov

•vysoko kvalitné hladký-black dokončiť

•vhodné pre teleobjektív uhol objektív pre digitálne, film a video kamery

•kovové clona je čelnej závitové rovnako schopné inštalácia filtra pred kapotu!!!

Hlavnou funkciou clona je tienidlo objektívu od túlavých svetlo, zlepšenie kontrastu a kvality obrazu. Ale bude tiež chráni pred hlaveň z

nevyhnutné vplyvov proti steny, rámy dverí a iných real-životných prekážok a v nepriaznivom počasí, to môže pomôcť udržať vlhkosť a vietor-fúkané nečistoty z objektívu.

Inštalácia:

•Pripojte kapota skrutkovacie to na filter alebo objektívu závit.

Špecifikácie:

•Priemer objektívu: 67mm

•Filter Závit Veľkosť: 72 mm

•Farba: Čierna

Špecifikácia: Priemer 67mm špirála vnútorné a vonkajšie úst priemer 72 mm, 72 mm kryt objektívu rôznych značiek sú k dispozícii, s celková výška 40 mm.

Inculding:

67metal clona

72 MM, objektív spp

Poznámka:pri platbe položky .budete si vybrať dva spôsoby, ako loď spôsobom .

Ekonomika Int ' l poštovné nie sledovacie číslo .

Štandardné Int ' l poštovné majú sledovacie číslo ,aby ste mohli skontrolovať svoje položku všetky lode imformaton .

DOPRAVA

1. Po zaplatení je zrušené začiarknutie tejto položky bude dodaný prostredníctvom Štandardnej Air Mail (Hong Kong Post) v priebehu 48 hodín, ale vylúčiť víkendy a iných právnych dovolenku.

2. Všetky položky bude deklarovaná ako "Darček" s nízkou hodnotou, vždy sa snažíme právne minimalizovať dovozné clá pre zákazníkov. Prosím, prosím, na vedomie, že nie sme zodpovední za všetkých ciel.

3. Normálne sme iba loďou na vašu adresu. Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správna.

4. Máme loď na celom Svete, a Cca. Čas doručenia je uvedený nižšie:

Krajina

Cca. Dodacia lehota

Spojené Štáty Americké / Veľká Británia / Austrália

7-20 pracovných dní

Kanada

7-21 pracovných dní

Európa / Rusko

Zvyčajne 10 až 30 pracovných dní, ale niekedy to trvá až 30 dní, z dôvodu Vlastnej Kontroly.

Južná Ázia / Blízkom Východe

Normálne, 10-30working dní, ale niekedy to trvá až 30 dní, z dôvodu Vlastnej Kontroly.

Brazília / Južná Amerika

Normálne, 14-35working dní, ale niekedy to trvá až 45 dní z dôvodu Vlastnej Kontroly zašleme tovar na kupujúceho, adresu, ktorú váš účet , ak chcete položku odoslať na inú adresu, uveďte do správy pre potvrdenie pred podaním objednávky. Prosím, uistite sa, že poštová adresa je správna, sme nie je zodpovedná za poštové stratil spôsobené nesprávnym & adresa neplatná dispozícii. Ponúkame kombinovanej dopravy, ale nie local pick-up servis. Č Sledovacie Číslo.

Môžete si vybrať, doporučenou poštou s sledovacie číslo poskytnuté od platenia extra $2 pre poštové poistenie. To je veľmi odporúčame, aby kupujúci zaplatiť poistenie (poslať doporučene) ak kupujúci má sledovacie číslo.

PLATBA: prijímame len Escrow: Escrow umožňuje platiť pomocou kreditných kariet, debetných kariet, s a Escrow účet zostatkov. Aukciu Číslo Položky , vaše celé Meno a Adresa príjemcu, MUSIA byť zahrnuté do Úschovy platby. Všetky platby sa očakáva, že do 7 dní po ukončení aukcie je zatvorené. Všetky non-zaplatiť uchádzačom bude oznámené a získať neplatené varovanie z ebay. Kombinovanej Dopravy pre viac položiek je k dispozícii na vyžiadanie. Ponúkame zľavu na Poštovné a manipulačný Poplatok pre všetky ďalšie položky boli zaslané na rovnakej adrese. Viac kúpite, tým viac ušetríte

VRÁTIŤ Všetky naše výrobky boli označené a balené v dobrom stave. Ak položka je poškodená, informujte nás prosím do 14 dní po prijatí položky, sme nahradí nový alebo vrátenie peňazí v prípade, výdaj zo skladu (poštovné, poistenie a manipulácia poplatky nie sú vratná). Kupujúci majú platiť pre vrátenie nákladov a budeme platiť náklady na reshipping. Návrat položky zahŕňajú originálne balenie a príslušenstvo. Sme trvať až vymeniť alebo opraviť ju pre vás od výrobcu v prípade, že dodané položka je nájdená chybná, pričom prepravné náklady by byť narodené kupujúcim. Prosím, majte na Escrow prijatí spolu s vrátené položky tak, aby sme mohli spracovať výmenu alebo opravu spôsobom.

KONTAKTUJTE NÁS

Spokojnosť zákazníkov je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s položkami môžete objednať, prosím zanechať spätnú väzbu. Ak nie ste spokojní s položkami ste si objednali, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Môžeme pracovať spoločne, aby sa spor vyriešiť.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Kompatibilné Značky Univerzálny
Package No
Šošovky Priemer
farba čierna
Číslo Modelu Clona
pre fotoaparát pre Canon nikon pentax sony
Priemer 67mm
Materiál Hliník
Názov Značky KEFU
Položka 67mm kapota +spp

Súvisiace produkty