Nové Cestovné Prenosného Puzdra Kryt Skladovanie Taška Puzdro Puzdro Darčeka Kontajner Vhodný Pre Dyson Nadzvukové Sušič Na Vlasy

€18.08

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


Pevný Cestovné Puzdro, Vrecko Vhodné Pre Dyson Nadzvukové Sušič Na Vlasy Príslušenstvo Protiprachová Shockproof Skladovacie Puzdro Box

Funkcia 1、Prenosné:veľkosť našom prípade pre Dyson je sušič vlasov 14.2*11.4*3.5 v ,ktoré je vhodné vykonávať.Je to najlepší výber pre cestovanie a každodenné domáce použitie.

2、Dobrá ochrana:Box je shockproof prachotesný a odolnosť proti vode, chrániť vaše obľúbené zariadenie pred nárazmi a škrabance, preliačiny.

3、Ideálny darček:je To najlepší darček pre priateľku,matka,manželka,dcéra,Vianoce, narodeniny, Deň matiek.

4、Nové 2020 inovovaná verzia:Po počúvaní spätná väzba od našich zákazníkov, sme zmenili formy rozvíjať najnovšie inovovaná verzia.Najväčší rysom novej verzie je, že to môže vyhovieť všetkým príslušenstvom.

5、Záruka:Ak budete mať akýkoľvek problém,Pls, neváhajte a kontaktujte nás,budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.

Špecifikácia :

Názov: prenosný Pevný Cestovný Darček Prípade Dyson Nadzvukové sušič na Vlasy, Skladovanie Prípade Box Organizátor pre Dyson Nadzvukové HD01,Čierna

Veľkosť: 14.2*11.4*3.5 v

Hmotnosť: 597g

Farba:čierna

Zoznam

Úložný Box*1

Poznámka : Na predaj je prípad iba (zariadenia a príslušenstva nie sú súčasťou balenia)

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ vášho Lodné address4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Veľkosť 597g
Materiál Iné
Funkcia Skladom
farba čierna
Číslo Modelu Skladovanie Tašky
Druh prenosný Pevný Cestovný Darček Prípade
Dropshipping Podpora
Typ 1 Sušič Na Vlasy Skladovanie Taška

Súvisiace produkty