Mustang športové auto samolepky na stenu Modernom Dizajne vhodná pre dospievajúce izba obývacia izba gauč pozadí dekorácie vinyl S167

€4.46

Pridať do obľúbených

Home Decor

Popis produktu


Kupujúci FAQ: 1. Ako dlho bude loď na objednávku? Odpoveď: Dobrý deň, za normálnych okolností, tri dni doručenia. 2. Ako často dostanem produkt? Odpoveď: Dobrý deň, bude doručený v rámci záväzku, ktorý obdobia, všeobecne 7-35 pracovných dní (s výnimkou špeciálnych krajín). 3. Nie som obdržal v čase záväzok produktu, ako robiť? Odpoveď: Dobrý deň, ak v čase sľúbil, nedostali, a budem vám plnú náhradu, budem mať najviac Prosím, nebojte sa. 4. Dostal som poškodeného produktu, ako to mám urobiť? Odpoveď: produkty prejdú prísnym balenie, za normálnych okolností nie je poškodený, či výrobok je poškodený, dáme vám plnú náhradu Prosím, nebojte sa.

Informácie o výrobku Značky: WXDUUZ balenie Obsahuje : Samolepky na Stenu & Prenos Film & užívateľská Príručka Materiál : životné prostredie, PVC * Obrázok je len pre referenčné účely a nemusia presne znázorňovať skutočné rozmery.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Tému vzor
Klasifikácia Okná Samolepky
Názov Značky WXDUUZ
Materiál PVC
vzor Lietadlo Nálepka Na Stenu
Štýl Moderné
Špecifikácia Single-piece Package
Scenáre STENY

Súvisiace produkty