NdFeB Vodné Potrubie Filter Arc Segment OR11.75xIR8.05xL31.4xW22.5xH9xT3.7 mm Neodýmu Vodu Zmäkčiť Magnety 3600GS

€42.97

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


Hurikán Magnety&Materiálov Strojárstvo

[NDFEB SMCO ALNICO FERITOV MOLYBDYMUM SPUTTERING CIEĽOV]

(1"=25,4 očakávané mm; 1lbs=0.453 kg) Rozmery: OR11.75xIR8.05xL31.4xW22.5xH9xT3.7 mm Tolerancie: ±0.002" (+/-0.05 mm) Materiál: NdFeB Magnetmi Pokovovanie/Coatin g: NiCuNi á Magnetization Smere: V Páre (Polovica s zvonka oblúka a Pol s N pól mimo krivky) Značka: HMME Aplikácie: Môže byť použitý v zmäkčovanie vody, filtrovanie, osobné záujmy, a vedecké experimenty Iné: Všetky magnety prešiel QC(Br. Flux.Rozmery) a 24-Hodinový Salt Spray Test. Možno budete potrebovať 4-6 kusov pre vodovodné potrubia NIE havárie alebo zasiahnuť tvrdé povrchy. Magnety môžu zlomiť!

1. Zabezpečujeme dopravu zdarma pre väčšinu produktov. Niektoré sú s ekonomiky dopravy a niektoré sú s expresná doprava.

2. Len nadväznosť doporučene budeme používať pre objednávky. Sledovacie číslo bude aktualizované v objednávke, alebo v poradí správu po odoslaní vyrobené. Môžete vidieť informácie o sledovaní po niekoľko dní po sledovacie číslo príspevok. Neváhajte a kontaktujte naše obchodné osobe pomoc, ak nie ste schopní sledovať váš balík.

3. Pre hospodárstvo, doprava, tam sú veľa možností, vrátane www.srzhumenne.sk Štandardná Doprava, ePacket, Singapur Post, Kórea Post, POS Malajzia, Špeciálnu Linku Yanwen, POST NL, Turecko, Pošta, atď. Väčšina balíky môžu byť dodané v 10-35 dní, ale pre niektoré krajiny, ekonomika dopravy môže trvať až 60 dní (Brazília môže trvať 90 dní). Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak môžeme byť akúkoľvek pomoc.

4. Pre expresná doprava, FedEx IE&IP, UPS Saver&Urýchlené, DHL, DPEX sa väčšinou používajú. www.srzhumenne.sk Premium Doprava, EMS, Yodel, SF Express sú tiež k dispozícii. Expresná doprava zvyčajne trvá 4-12 dní na dodanie. Pre magnety, to môže trvať 1-2 viac dní.

5. Ako magnety, ktoré nie sú šetrné k leteckú prepravu, ktoré by mohli byť odopreté od letiska bezpečnostná kontrola. Aby sa zabránilo nehodám a oneskorenia, môžeme zvoliť aj iný spôsob dopravy, s tým, čo ste uviedli v objednávke. A my záručný, že nové lodné používame, sa už pomalšie, než to, čo ste si vybrali.

1. Prosím, zanechajte nám 5-hviezdičkový DSR hodnotenia ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami.

2. Ak tam je nejaký problém s logistikou, alebo produkty, uistite sa, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívne ohlasy, alebo zvýšiť sporu. Máme kompletné popredajný servis systém na svoje služby po celý čas. Komunikácia s nami je vždy najlepší a najrýchlejší spôsob, ako vyriešiť problém.

3. Tam sú vždy spôsob, ako vyriešiť problém tým, komunikáciu a vzájomné porozumenie. Môžete nás kontaktovať na jeden z nižšie uvedených spôsobov:

A. Prostredníctvom www.srzhumenne.sk Správu alebo Objednávku Správy

B. Cez Obchodný Manažér

C. Cez e-Maily alebo iné kontakty

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Tvar Blok
MAGNETIZING V Dvojica, Pol s S a Pol s N Mimo Krivky
Tolerancie +/-0.1 MM
Pôvod CN(Pôvodu)
S Otvormi No
Aplikácia Priemyselné Magnet
Číslo Modelu HMME
Druh Trvalé
Kompozitné NdFeB Magnetmi
Pokovovanie Zinok/NiCuNi
Min 1 KS NIŽŠIU CENU PRE VÄČŠIE QTY
Materiály NDFEB

Súvisiace produkty