2020 Sexy Čipka Spodnej Bielizne Pre Ženy Nightgown Obleky, Pyžamá Nastaviť Transparents Noc Šaty Župan Sleepwear Odev Župan Nightshirt

€19.28

Pridať do obľúbených

Ženské Sleepwears

Popis produktu


Tabuľka Veľkostí

Nájsť veľkosť, ktorá vám vyhovuje podľa veľkosti grafu.Ak si nie ste istí, ako si vybrať veľkosť, ktorá vám vyhovuje, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis vybrať pre vás.

Produkt Displej

Produkty sú vyrobené z vysoko kvalitných materiálov a sú veľmi pohodlné. Štýlová a okúzľujúca, dodáva sa v zábavnej života.

Nightdress sada obsahuje: Nočné šaty + Župan + Tangá

Značka Príbeh

"lvying" značky továreň sa nachádza v Provincii Guangdong, Čína (China oblečenie provincie). Naša továreň je moderné dámske pyžamá a oblečenie pre voľný čas podniku integráciou profesionálny vývoj, dizajn, výroba a predaj. Od založenia registrovaná značka "lvying" v roku 2013, bol spáchaný na popredných mestskej oblečenie dámske módne oblečenie chuť; obhajca individuality. Diverzifikované, ale klasické šaty koncept a kostým kultúry, vytvoriť krásne ženy obraz s dôstojne, duševného a elegantný štýl. Presné trhu polohy, klasické, štýlové a v kombinácii s dizajnom v štýle skupín spotrebiteľov a humanized filozofia manažérstva, sa spoločnosť rozrástla rýchlo s 50% ročného predaja miera rastu v posledných sedem rokov. Teraz má takmer 10 000 metrov štvorcových moderných výrobných hál, viac ako 1 000 výrobné stroje, s ročným výkonom takmer 6 miliónov kusov módne oblečenie pre ženy. Predajná sieť pokrýva mnoho krajín a predáva sa v nákupných centrách a franšízový obchodov vo viac ako 20 provincií a takmer 200 miest v Číne.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Položka Druh Župan Sady
Rukáv Dĺžka(cm) Tri Štvrtiny
Číslo Modelu 1248#
Vzor Typ Pevné
Nemravný Obrázok No
Názov Značky lvying
Dĺžka Šiat Nad Kolená, Mini
Materiál Spandex
Pohlavie ŽENY
ozdobte Čipky, Bowknot, Prívesok
Sezóna Jeseň
So Sexuálnym Podtextom No

Súvisiace produkty