EMS Chudnutie Face Lifting Čeľuste Exerciser DESIATKY Elektroliečba Elektronický Impulz Masér Znížiť dvojitá Brada V Tvár

€9.83

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


Funkcia: Zábaly okolo brady a pomáha tvárové svaly sprísniť pre hladší vzhľad Podporuje zvýšenie obehu pomôcť zdvihnúť a tón liečba oblasti Môže odstrániť vzhľad prehnutý alebo nafúknutý brady a krku Každodenné použitie môže pomôcť znížiť výskyt vrások alebo krep pokožky Bradou Telocvični je odpor tónovanie systém pre číne, krku a tváre svaly vám bude vyzerať mladšie, to omladzuje pokožku, pomáha predchádzať vráskam a pomáha máte štíhly krk a tvár bez bolesti alebo operáciu. Veľkosť produktu: 235*65*15 mm Batéria: CR2032 lítiová batéria Materiál:Silone gél Režim: 1 režim: 10 úrovne princíp Prostredníctvom EMS elektronické pulzov, tvárových svalov sú poháňané nízka frekvencia microvibration. Push prebytočný tuk hore, zdvihnite ho pevne, a dosiahnuť efekt V tvár. V Tvár s boxe,balenie obsahuje: 1*hosť 4*gél list 1*príručka 1*box Chudnutie Tvár Nástroj,balenie obsahuje: 1*hosť 4*gél list 1*príručka 1*box na Vedomie:

Po-predajný servis:

Ak to nie je v práci /nedostanete/to je poškodený počas prepravy/ alebo iných alebo iné otázky, prosím, kontaktujte nás pre free. Po tom, čo sme potvrdiť, môžeme odoslať alebo vrátenie peňazí.

FAQ:

1.Je tam nejaký sledovacie Číslo pre svoj položky?

Prosím sledujte svoje zásielky na : www.17track.net/en

Vezmite prosím na vedomie: (napríklad : Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus ) na sledovanie informácií je k dispozícii len v Číne. Vo väčšine prípadov, medzinárodná doprava trvá asi 35 do 60 pracovných dní

2. Veľkoobchod a Drop Shipping

Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu a poštovné, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. Ak hľadáte akýkoľvek iný produkt, prosím kontaktujte nás, radi by sme vám pomohli nájsť to. Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo, bez faktúry alebo akékoľvek informácie o našej spoločnosti.

3.Farbu a veľkosť rozdiel

vzhľadom na rozlíšenie obrazovky, svetelný efekt a chyba merania, tovar môže byť trochu iné fotografie, dúfam, že vaše pochopenie. Ďakujeme!

4.Vracia:

Kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti.kupujúci bude zodpovedný za poškodenie alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

5.O Spätnej Väzby:

Ak tam je nejaký problém s tovarom . Prosím, dajte nám šancu vyriešiť váš problém .Sľubujem vám najlepšie riešenie.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


dropshipping veľkoobchodníci dodávateľov Podpora americkej UK NLFR GB BR Celom svete robiť dropshipping
Certifikácia CE
Názov Značky MOFAJIANG
Výrobný proces Stroj Vyrobený
Zdroj Napájania elektrické
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Plastové

Súvisiace produkty