10PCS Bazén Hubky Filter Oleja Absorpciu Nízkou Hustotou Oleja Spodina Zwembad Filter Pre Spa Hot Tub Bazén Cleaner

€2.41

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


Funkcie:

1. Väčšie Adsorpčné Kapacity: Na mŕtve spodina je asi 40-krát vlastnej hmotnosti, nie absorbovať vodu. Olej, čistiaca špongia je dobrým pomocníkom na redukciu tvorby peny v horúcej vane alebo bazén.

2. Len plávať huba v skimmer bazénu alebo kúpele, huba bude absorbovať nečistoty a mastnotu v bazéne, takže si šťastný a zdravý vo vode.

3. Keď huba je zanesený prachom, stačí vytlačiť olej, alebo keď sa to dostane špinavé, stačí čistiť s čistiacim prostriedkom a dôkladne opláchnite.

4. Naše spodina huba môže byť použitý na čistenie vašej vírivke alebo bazéne, ale aj dobrý čistiaci nástroj, keď ste sa vykúpať.

Špecifikácie:

Farba: biela

Hustota: nízka hustota

Skladovanie a Údržba Metódy:

1. Udržať hubky čistiť, huba s mazu nečistoty sa stať špinavé a pevný. V tejto dobe, prosím, vyčistite špongiou. (Použite neutrálny saponát, umývajte podľa vyššie uvedených tlak, a suché na chladnom mieste. Keď potiahnete stráca svoju pružnosť, bude vymáhať jeho mäkké štátu po čistení. Vymeňte hubky.)

2. Huba sám je biela, a oxidačný reakcia nastane, keď biely objekt je vystavená na dlhú dobu. Preto, žltnutiu a sfarbenie sú bežným javom.

3. Obvyklé skladovanie metóda je umiestniť ho na chladnom mieste a tesnenie je čierna taška.

Balenie Zoznam:

1/10 * Olej-absorpciu hubky

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Materiál Iné
Číslo Modelu Olej Absorpciu Hubky
Drop shipping Podpora

Súvisiace produkty