Letné pánske členkové Topánky Priedušná Oka pánske Tenisky Plátno Ľahký Slip-On Žien Ploché Topánky Mäkké Ležérne Topánky Hot Predaj

€18.98

Pridať do obľúbených

Pánske Topánky

Popis produktu


Balík obsahuje: 1 pár Topánok, obedové podľa vrecko

Naša veľkosť možno to nie je fit normy vašej krajiny, veľkosť tabuľky,prosím vyberte si veľkosť podľa DĹŽKA NÔH ! Položka Merané ruky,môže o 0,1-0,5 cm chyba,Ďakujem ! Ak vaša noha je hrubé alebo široký,my vám odporúčame vám vybrať jednu veľkosť väčšie.

Zvyčajne stielka dĺžka je dlhšie 0.5-1 cm ako dĺžka nôh. Tabuľka Veľkostí

[xlmodel]-[custom]-[45758]

[xlmodel]-[custom]-[45758]

[xlmodel]-[custom]-[8888]

O Zvrhnutie

Ponúkame drop shipping služby.Môžete zanechajte nám na meno príjemcu, adresa a telefónne číslo na www.srzhumenne.sk pri vytváraní objednávky. Potom bude objednávka odoslaná.

Poskytujeme veľkoobchodné ceny pre hromadnú objednávku.

Sme zabezpečiť lepšie služby pre našich drop shipping zákazníka, vrátane kratších manipulácia čas, a na čas, sledovanie balíkov.

O Dopravu

1. Tovar môže byť dodaný DHL, FedEx, UPS, TNT, ePacket, EMS, Čína Príspevok Air Mail, Singapur Post, HongKong Post Air Mail, PostNL, SFExpress, YunExpress a tak ďalej. Môžete vybrať spôsob dopravy, ktoré potrebujete.

2. Nie sme zodpovednosť za meškanie alebo iné problémy, ktoré sú zodpovedné prepravné služby. Avšak pomôžeme vám sledovanie balíka

3. Prosím, všimnite si, že sme sa nemusíte platiť Clo a Daň, ak bola vaša objednávka koná v vaše Vlastné. Kupujúci by mal byť zodpovedný za zúčtovaní a daňových raz balík bol v držbe miestne zvyky.

O Záruke

Sľubujeme, že sa môžete vrátiť túto položku z akýchkoľvek dôvodov po si ju kúpite, aj vy sa len nepáči sa mi to. Potom môžete získať plnú náhradu alebo výmenu. Ale sme láskavo pripomenúť si, že by ste mali platiť pre návrat expedičný poplatok.

O Spätnú Väzbu

Dôležité!!! Prosím, neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom Neutrálne alebo Negatívne spätné väzby , budeme riešenie problému okamžite.

Vaša spokojnosť a pripomienky sú pre nás veľmi dôležité. Ak sa vám páčia naše produkty a služby, venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a všetkých 5 hviezd.Budeme radi, veľmi veľa.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Vzor Typ Pevné
Uzavretie Typ Krajky-Up
Priedušná pánske topánky mäkké ležérne topánky
Pôvod CN(Pôvodu)
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Sezóna Leto
Topánky Typ Základné
Obkladový Materiál ŽIADNE
Materiál Podrážka Gumené
Módne pánske členkové Topánky Priedušná Siete Platforma Topánky
Funkcia svetlo
Vrchný Materiál Oka (Air mesh)
Názov Značky BAOLUMA
Pánske členkové Topánky Hot predaj pánske topánky
Stielka Materiál EVA
2105 Nové pánske členkové Topánky

Súvisiace produkty