5 KS OMY LADY Proti vypadávaniu Vlasov Rast Vlasov Sprej Esenciálny Olej, Kvapalina Pre Mužov, Ženy Suché Vlasy, Regenerácie, Opravy vypadávanie Vlasov

€16.46

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


OMY LADY Rast Vlasov Spary Acent vypadávanie Vlasov, Rast Vlasov Esenciálny Olej Podstate Pôvodné Autentické 100% vypadávanie Vlasov Kvapaliny na Starostlivosť o TELO, Krásu Hustý Rast Vlasov

OMY LADY® Rast Vlasov Sprej, ktorým sa prijíma Ginseng, angelica extrakt, Polygonum multiflourum extrakt, je spracovaná high-tech biologické projektu SFE prostredníctvom extrakcie aktívne zložky v podstate medzi tie byliny. Tento produkt má svoje jedinečné a precízne predpis, elegantná suroviny a ideálne remeslá. má funkcie zrýchľuje krvný obeh v pokožke hlavy, zvýšenie massiness vlasových folikulov a korene, opuch vlasy rootsmending vlasy kvality, je účinný na všetky druhy vlasov-strata.

Čistý mokrom :20ml

Zloženie:

Čistená Voda, Glycerín, Radix DNA Extrakt, Ženšen (Panax Ginseng) Extrakt, Zázvor, Čínsky Angelica(Angelica Polymorpha Sinensis) Extrakt, Kôň Gaštan Extrakt, Polygonum Multiflorum Extraktu.

Použitie:

1. Udržať vaše vlasy a vlasovú pokožku v suchu pred použitím. 2.Aplikujte priamo na povrch holé hlavy. 3.Niektoré masáž po použitá to , pomoc podstatu lepšie absorbovať 4 .2 až 3 krát denne. Používať nepretržite. Skladovanie: Skladujte Real Plus Rast Vlasov Sérum na 36°c do 77°F(2°až 25℃). Preventívne opatrenia: Uchovávajte ju mimo dosahu oči a ak sa zapíše prosím, umyte si oči čistou vodou. Ak je to vážne, prosím, poraďte sa s lekárom. Nepoužívajte, ak ste citlivý na niektorú zo zložiek na etikete. Uchovávajte mimo dosahu detí. Iba pre vonkajšie použitie. Výrobca: Yunnan balala Kozmetika Co., S.r.o. Adresa: Č. 603, Yun-Times Square, nová technológia zóny, Wuhua Okres, Kunming, Yunnan. Poradové číslo kozmetika výroby licencie: Guangdong make-up 20180114 Výkon štandard: QB/T 2660 Skladovateľnosť: tri roky

Obohatený o prírodný rastlinný extrakt, jemný, pre starostlivosť o vlasy , nemusí pracovať rýchlo , ale pevné a účinné podľa cyklu rastu Vlasov : 3ks je prvá liečba ihrisko(v ťažkých plešatý môžu potrebovať viac liečbu samozrejme)

Aké vlasy problém môže OMYLADY rast vlasov sprej vám môže pomôcť vyriešiť ?

—vypadávanie vlasov Chudobné na vlasy kvality —Menej na vlasy —Vlasová späť —krátke vlasy na spánkoch —Plešatý —ťažké plešatý(potrebujete viac liečbu samozrejme a neustále používať) Taníny, ktoré sú obsiahnuté v ženšen, forma tenký film na koži, a tým ju chráni pred škodlivými mikroorganizmami spôsobuje seborrhea. Znižuje tempo vypadávanie vlasov. Kôň gaštan môže eliminovať silné svrbenie, urýchliť hojenie vredy, pľuzgiere, ako aj zápal kapilárne cievy pokožky a posilňujú ich.

Použitie:

1. Udržať vaše vlasy a vlasovú pokožku v suchu pred použitím. 2.Aplikujte priamo na povrch holé hlavy. 3.Niektoré masáž po použitá to , pomoc podstatu lepšie absorbovať 4 .2 až 3 krát denne. Používať nepretržite.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Položka Druh Vypadávanie Vlasov Produkt
NET WT 20ml
Množstvo 5
Výroba Licencie 20180118
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky OMY LADY
Číslo Modelu rast vlasov sprej
Zložka Čistená Voda, Glycerín, Radix DNA Extrakt, Ženšen (Panax Ginseng) E

Súvisiace produkty