G Mieste Klitorisu sexuálnu hračku pre Ženy Nohavičky Bezdrôtové Diaľkové Ovládanie Vibrátor Nohavičky Vibrujúce Vajíčko Nositeľné Vibrátor, Dildo

€4.29

Pridať do obľúbených

Sexuálne Hračky

Popis produktu


Funkcia

1. Neviditeľný vibračné vajíčko, ktoré navrhol Kegel Lopta na cvičenie pošvy a vyvíjať zmluvné účinok. 2. Diaľkové ovládanie, neviditeľný bielizeň vibračné vajíčka, možno použiť vonku. 3. Zvýšenie zábava medzi mužom a ženou, diaľkové ovládanie, diaľkové ovládanie rozsah je 10 metrov

Použitie:

-- Pridať nejaké mazivo na kegel loptu. -- Otvorte svoje nohy, relax pošvy, tlačiť loptu pomaly do pošvy. -- Za to, že si môžete urobiť nejaké cvičenie, ako je chôdza, plávanie, robí domu, práca, kovová guľa sa zrazí s vnútorného povrchu, zatiaľ čo ste v pohybe. -- Clean to pred a po použití mydlom a teplou vodou, potom nechajte uschnúť prirodzene vo vzduchu. - Môžete začať s malými loptu ako prvý, potom stredné a veľké lopty. -- Odporúčam použiť ho asi pol hodinu na začiatku, každý deň, po jednom mesiaci, môžete zmeniť, ak chcete použiť väčšie gule.

Tipy

- Budeme mať žiadne citlivé slová na obale na ochranu osobných údajov našich zákazníkov. - Zákazníci, ktorí si zakúpia niektorý z našich produktov a pridať naša predajňa v obchode zoznam budeme posielať darčeky zadarmo.(Prosím zanechať správu, ak ste ho pridali.)

POZNÁMKA: Ak narazíte na akékoľvek problémy, prosím, kontaktujte nás pred pripomienky.

Bezdrôtové diaľkové ovládanie vibračné vajíčko

môžete ho použiť vonku, ako je chôdza, plávanie, robiť domáce práce, lopta sa zrazí s vnútorného povrchu, keď ste v pohybe.

Ochrana Osobných Údajov Zaručená:

Vaše súkromie je pre nás veľmi dôležitá,S našimi diskrétnom balení môžete nakupovať v dôveru, jediná osoba, ktorá vie, čo je vo vnútri balenia vás!

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Veľkosť Remote Control Vibrator
Komoditné Certifikácie Kvality 3C
Pôvod CN(Pôvodu)
Režim 10
Hluk Menej ako 50 decibelov
Funkcia Stimulácia klitorisu
Druh G-Spot
Názov produktu Skutočné Vibrátor, Dildo
Funkcia 2 Stimulátor Pošvy Masáž Skákanie Vajcia
Nemravný Obrázok No
Materiál Bezpečnosť Lekársky Silikón
Číslo Modelu Žena Masturbator
So Sexuálnym Podtextom No
funkcia 3 Vibračné

Súvisiace produkty