DC BLDC Vibrácií Motorových 12V/24V Vysokej Trasie Force Anti-Únava Systém Striedavé Elektrické Motorové

€39.73

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


Špecifikácia

Vyššie uvedené údaje sú len pre konkrétnych zákazníkov a napätia, krútiaceho momentu, rýchlosti, prúdu, výkonu na hriadeľ charakteristiky a rozmery je možné prispôsobiť podľa požiadaviek zákazníkov. Špecifikácie: Model: FE-4260BL Napätie: 12V/24V Aktuálne: 0.35 A Rýchlosť: 3000rpm Výkon: 15W Dĺžka kábla: 1,5 m Materiál: Nylon Veľkosť: 133*80*59.5 mm

Vlastnosti Produktu

Vibrácie motora je široko používaný v vibračná masáž produkty, Truck únava jazdy výstražný systém, Lane departure warning, Kolízia varovania. 1) Zabudovaný vysokovýkonný BLDC, nízke napätie, malé rozmery, dlhá životnosť. 2) Vstavaný 2 excentrický bloky, silné vibrácie sily. 3) Nylon shell, silný a odolný.

Všetky položky bude dodaný do 2-3 pracovných dní po úhrade sa vymaže. Všetky položky bude dodaný prostredníctvom Post Mail v predvolenom nastavení, ktoré zvyčajne trvá 15-35 dni, aby sa dospelo.Zabezpečíme doručenie spôsob, ako váš vyžadujú. Medzinárodná doprava vyžaduje zložitejšie prepravné postupy (napríklad oboch krajín, zvykov, tranzitné stanice atď.), tiež bude mať vplyv mnoho faktorov, ako sú sviatky, počasie, atď,tak to bude pravdepodobne trvať dlhší čas na vaše položky, aby sa dostali na konečné miesto určenia. Dovozného cla, dane z pridanej hodnoty a iné poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo náklady na dopravu.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Názov Značky fandemotor
Číslo Modelu FE-4260BL
Druh micro motora
Applicaiton1 Proti únave počas jazdy systém
Chrániť Funkcia Úplne Uzavretý
Applicaiton2 Vibrácie posteľ
Certifikácia ROHS
Konštrukcia Trvalý Magnet
Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty