1/3 52 Muž BJD Telo Bábiky Hračky urob si sám Nahý Nahé Muži 21 Pohyblivé Kĺby Tela Bábiky, Hračky Pre Dievčatá Darček

€13.84

Pridať do obľúbených

Popis produktu


1/3 52 Muž BJD Telo Bábiky Hračky urob si sám Nahý Nahé Muži 21 Pohyblivé Kĺby Tela Bábiky, Hračky Pre Dievčatá Darček

Balík Obsahuje

1 nastavte bábika tela

Poznámka

1.Ruskí priatelia venovať pozornosť: vyplňte, prosím, v príjemcu, úplný názov, ak sa vám miesto, aby v dôsledku politiky ruskej pošta, inak pravdepodobne nemôžete prijímať zásielky úspešne.

2.Prosím ponúknuť nám svoj detailné adresa, telefónne číslo a zip kód, a uistite sa, že sú správne. Nie sme zodpovední za neúspešné doručenie spôsobené tým, že klient nemá poskytovať správne informácie príjemcu keď mieste objednávky.

3.Ak niektoré problémy spôsobiť oneskorenie, prosím, kontaktujte nás na predĺženie dodacej lehoty pre vás, skôr ako otvoreného sporu.

O Platbu

Akceptujeme všetky platobné prostriedky platforma schválená.Prosím uhradiť do Dvoch dní po zadaní objednávky, aby sme mohli odosielať bez zbytočného odkladu,alebo nás kontaktujte s podrobnosťami.

O Dopravu

Keď si objednáte,prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. Budeme posielať položky do 3 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená. Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky,clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky. Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel. Dodacia lehota: Do Západnej Európe,Severnej Amerike, Východnej Ázii zvyčajne potrebujú 20~30 dní. Do iných regiónov zvyčajne potrebujú 30~60 dní

O Spätnú Väzbu

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.Ďakujem veľmi pekne. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Batérie no
muž bábika Nahé Nahé telo
Pohlavie Dievčatá
3d mihalnice DIY make-up bábiky
Materiál Plastové
Číslo Modelu 21 Hnuteľného Spájané Bábiky
stav V Sklade
bábika hlavu 3D Oči
BJD/SD Atribút bábika
Rozmery 52
21 Hnuteľného Spoločné 52 1/3
Bábiky A Hračky Bábika s Hlavou
Bábika Tela Hračky Pre Dievčatá
Názov Značky MAKIMAMA
Upozornenie bez ohňa
Plastové Typ ABS
Funkcie Dıy Hračka
Mfg Poradové Číslo Móda
Tému Film a TV
Formulár 1/3
Položka Druh Bábiky
Vekové Rozpätie > 6 rokov
Druh Módne Bábiky

Súvisiace produkty