Effie Kráľovná 925 Sterling Silver Ženy Kruhy S Čiernym AAA Kubický Zirkón Nastaviteľné Oxidovaného Striebra Krúžok Strany Šperky Anel BR119

€4.00

Pridať do obľúbených

Jemné Šperky

Popis produktu


Vlastnosti Produktu

Effie Kráľovná 925 Sterling Silver Ženy Kruhy S Čiernym AAA Kubický Zirkón Nastaviteľné Oxidovaného Striebra Krúžok Strany Šperky Anel BR119

Materiál: Real 925 Sterling Silver, AAA Kubický Zirkón

Á: Oxidovaného Striebra

Vhodné pre: Mladí a Splatnosť Žena

Darček pre: priateľka / Mama / Manželka / Sestry / Dcéra

Nosenie Príležitosti: Zoznamka / Denne / Svadba / Účasti / Výročie / Navrhnúť

Fotogaléria

Simialr Štýl

925 Sterling Silver, čo je 925 striebra najvyššej kvality striebro šperky sa nazýva Rýdzeho Striebra alebo 925 Striebro. To sa nazýva 925 striebro, pretože to je 92.5% čistého striebra. Ostatné 7.5% je ďalší kovov (zvyčajne meď), ktoré pomáhajú posilňovať a stabilizovať kovu. Je čistého striebra lepšie? Pre šperky, 925 striebro je oveľa lepšie. Čistého striebra je tiež známy ako jemné strieborné a to nie je tak dobrý pre výrobu šperkov z niekoľkých dôvodov: - čistého striebra nie je tvárna, čo znamená, že nemôže byť ľahko tvoril do šperky alebo upravená, aby zodpovedala

- čistého striebra je mäkký, takže je menej funkčné

- čistého striebra bude mix s a v malom množstve zo sírovodíka vo vzduchu a bude lesk, Ako je to s pečiatkou? Zvyčajne 925 striebro bude vyznačené s "925", "S925", alebo "Sterling" ce. Nie všetky 925 striebro je označené, takže budete musieť kontaktovať predajcu na to, ako kvalitu a čistotu je zabezpečená. Často, ak strieborné položka nie je označené šperky môžu byť len elektrolyticky pokrývajú so Striebrom, ktoré je jeho hodnota podstatne nižšia ako 925 striebro. Metallurgists alebo renomovaných šperky predajcovia môžu byť schopní potvrdiť čistota striebra meraním alebo použitím chemických skúšok na kov. Čistota testovacie súpravy pre striebro je možné zakúpiť a skúšať doma. Čo je 925 striebro šperky? Jednoducho povedané, je najčistejšia forma striebra na výrobu šperkov, ktoré si zachováva svoju krásu v priebehu času. Pretože to je stabilný zliatiny, nebude zakaliť v priebehu času. To je viac funkčné tým, šperky poistných udalostí. 925 silver nebude krvácať, alebo sa vrhnúť na vašej koži, keď budete nosiť ju. Salvador DALI 925 sterling silver šperky používať originálne 92.5% striebra a top kvalita AAA+ CZ. Pevná strieborná vo vnútri s Ródium alebo 18K rose gold plated na povrchu, absolútne bezpečné pre ľudské telo.

Doprava a Dodávka Sme loď všetky parcely do 48 hodín po platbe, poskytovať všetky druhy spôsob dopravy. Ak chcete definovať spôsob dopravy, prosím, zaplatiť náklady na dopravu. Nižšie je odhadnúť rýchlosť doručenia pre váš odkaz. Ďakujeme!

* Pokiaľ je vaša objednávka náklady prekročiť USA $150, poskytneme vám zadarmo DHL, FedEx, alebo Aramex prepravné služby.(vzdialenej krajine žiadosť USA $200) Prepravu Spôsobom Dodacia lehota Sledovanie Webovej stránke Post Air Mail 10-60 dní www.17track.net/en/ ePacket 7-20 dní www.17track.net/en/ Singapur Post 15-45 deň www.17track.net/en/ EMS 5-15 dní www.ems.com.cn DHL 3-8 dní www.dhl.com FedEx 3-8 dní www.fedex.com Aramex 3-8 dní www.aramex.com UPS 3-8 dní www.ups.com dodanie rýchlosť len pre referenčné, niekedy sa omešká o sviatky, festivaly, zlé počasie, zvyky, Atď. Post Air Mail do Južnej Ameriky, krajiny môže trvať dlhšie ako 60 dní. Express zvyčajne majú colné daň problémy, v tomto prípade, prosím, spolupracovať s colnými zaplatiť daň.

Vrátenie a Vrátiť sa veľmi vám Ďakujem za výbere DALI, ponúkame 7 dní vrátiť služby: 1. Z nejakého dôvodu nie ste spokojní s nákupe, ihneď nás prosím kontaktujte. Budeme akceptovať vráti alebo výmeny do 7 dní od doručenia, nechajte výrobok v pôvodnom stave a vykonávať prepravné náklady sami, spracujeme vašu žiadosť po obdržaní vrátenej. 2. Ak sa zobrazí chybné výrobky, kontaktujte nás, prosím, aby okamžite na výmenu alebo opravu. Ak výmena nie je k dispozícii, potom úplné vrátenie bude vydané s pôvodnou spôsob platby. 3. Pre viac informácií, prosím, kontaktujte náš tím služieb zákazníkom.

Spätná väzba Vašu podporu a dôveru, je najväčším impulzom pre nás: 1. Ak ste spokojní s našimi položky a služby, láskavo sa chvíľu opustiť pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezd, radi vám urobiť to isté pre teba. 2. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie, než odídete, neutrálne alebo negatívne spätné väzby, sa budeme snažiť poskytovať vám najlepšie služby.

Kontakt 1. Môžete nás kontaktovať na odchode správu na www.srzhumenne.sk, alebo pošlite nám e-mail. 2. Náš pracovný harmonogram: Spojené Štáty americké: PM 6:00 ~ AM 3:00 ruskej Federácie: AM 5:00 ~ PM: 2:00 veľká BRITÁNIA: SOM 1:00 ~ AM 10:00 Nemecko/Francúzsko/Španielsko: SOM 2:00 ~ AM 10:00 Brazília: PM 10:00 ~ AM 7:00 Austrália: AM 12:00 ~ PM 8:00 3. Budeme odpoveď e-mailov do 24 hodín v pracovný deň, do 36 hodín na víkend.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Tvar\vzor KOLO
Funkcia Vysoká Kvalita v EÚ a AU
Min Objednávky Č Min, Aby Požiadavka
Doprava Zasielanie do celého sveta
Položka Druh Krúžky
Hlavný Kameň Zirkón
Pohlavie ŽENY
Kovy Typ STRIEBRO
Veľkoobchod K dispozícii-kontaktujte nás
CertificateType GDTC
Výhody Výhody
Názov Značky Effie Kráľovná
OEM Objednávky K dispozícii
Číslo Modelu BR119
Package Balené Zamatové Puzdro ako Darček
Krúžky Typ Snubné Prstene
Nastavenie Typu Kolík Nastavenie
Príležitosti Strana
Číslo Certifikátu 10190303210
Aby Proces Čas Odosielame do 2 dní
Štýl Trendy
Materiál 925 Sterling Silver
Strane Kameňa ŽIADNE
Jemné alebo Módne Jemné
Eco-Priateľský 100% Olova & Nikel Zadarmo, Anit-Alergia

Súvisiace produkty