Náhradné Audio Kábel Pre Sennheiser HD518 HD558 HD598 M40X M50X Slúchadlá Káblom Slúchadlá Drôt Connecter Audio Diaľkové Mic

€4.17

Pridať do obľúbených

Popis produktu


POZNÁMKA:

- Slúchadlový Kábel len pre Slúchadlá nie je súčasťou dodávky.

Kompatibilita:

pre Telefóny, Slúchadlá, Reproduktory, Tablety, Počítače, MP3 Prehrávače a Ďalšie Kontrola veľkosti a montážne metódy slúchadlá pre kompatibilitu.

Špecifikácia:

Množstvo: 1 Kus kábel materiál:kov Farba: Čierna Vhodné :Pre Sennheiser HD518 HD558 HD598 M40X M50X Slúchadlá Pre Audio-Technica M40X M50X Slúchadlá

Funkcie:

- Široký Zvuk podané a vynikajúce bloom. Celú analýzu prenos signálu, dobré na zlepšenie tón kvality. - Celá analýza prenos signálu, dobré na zlepšenie tón kvality. - Má vyvážený zmysel, extrémne vysoká čistota a čisté textúry. - Určite rozžiari vaše uši.

Nie Pôvodná položka, Vysoká kvalita položky záruka!!

Package Zahrnuté: 1 náhradný kábel ( nie je slúchadlá zahŕňajú )

O Dropship:

1.Nie je obmedzené zásoby na splnenie objednávky na dennej báze. 2.Hromadne CSV / Excel drop shipping. Môžeme zvládnuť 10000+ objednávok za deň. 3.Zvyčajne Rýchle dodanie do 24 Hodín. 4. Neobsahujú žiadne vizitky alebo faktúry v balení. 5.Prijímame Paypal platby na www.srzhumenne.sk. 6.Budeme mať Vrátiť Politiky. 7.Budeme nikdy vyčerpali zásoby!

O Platby:

1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. 3. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O Zásielke:

1.Môžete balík by mal brať 15-60 pracovných dní(Brazília je 50-90 dní). Ak ste nedostali vašu zásielku , oznámte nám . Budeme sledovať váš balíček a dať svoje najlepšie návrh. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 2. Naše Zadarmo doprava je Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus ak vaša objednávka peňazí medzi 0-4.99$,Ale sledovanie informácie nie sú k dispozícii. ak je vaša objednávka viac ako 5$, zašleme Čína Príspevok Registrované Air Mail alebo www.srzhumenne.sk Štandardná Doprava,sledovanie informácií je k dispozícii. 3. Dodacia lehota počas prázdnin (Vianoce, Čínsky Nový Rok, atď.), by mohli byť dlhšie, než je obvyklé čas. Prosím pridať ďalšie 5-10 dní ako odkladu.

O Spätnej Väzby:

1.Ak sa vám páči tento produkt, prosím, dajte nám všetky 5 hviezdičiek. 2.Ak sa vám nepáči to ,Prosím, contant nás ,my vám najlepšie riešenie,potom si môžete dať 5 hviezd.Negatívnu spätnú väzbu nemôže vyriešiť problém.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Funkcia 3 Hodí Mnoho Slúchadlá
Číslo Modelu Pre Sennheiser HD518 HD558 HD598 M40X M50X Slúchadlá
Funkcia 1 Prenosné Audio
Package No
Ovládanie Hlasitosti Mic/Diaľkové Ovládanie
Materiál Kov
MIC S Mic
Kábel farba čierna
Funkcia 4 pre Telefóny, Reproduktory, Tablety, Počítače, MP3 Prehrávače a Ďalšie
Veľkosť 3.5MM TO 2.5MM
Položka Druh Slúchadlá Káble
Jack dĺžka 2.5 cm
kábel materiál Kov
Dĺžka Kábla 1,2 m
Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcia 2 100% nový a vysoko kvalitné.

Súvisiace produkty