5 ks Materiál Poškodené Skrutky Extractor Vrtákov Sprievodca Nastaviť Rozbité Rýchlosť Jednoduché Von Skrutky Závrtné Vyzliekol Skrutku Sklzu Odstraňovač Nástroj

€3.35

Pridať do obľúbených

Popis produktu


Odrážky:

1、VYSOKEJ QUALITYT: Tento poškodené skrutky odstraňovač tool kit je vyrobený z vysoko tvrdosť H. S. S. 4341 (tvrdosť je 63hrc)legovanej ocele, odolné a trvácne.

2、VIAC SIZE: skrutka extractor nastaviť(#0/#1/#2/#3/#4) funguje s akýmkoľvek vŕtať a akejkoľvek veľkosti skrutka alebo skrutka. Kompletné veľkosť ľahko sa skrutka extractor súbor a môže spĺňať vaše individuálne potreby. Takže si môžete urobiť viac práce za menej peňazí.

3、PRESNOSŤ: Jeden bit v dvoch rôznych hláv, jeden sa používa na vyvŕtanie otvoru v strede prasklo-vedúci zipsom, s vŕtať koniec, druhá je použitá na extractor skrutky, resp. skrutky. Táto špeciálna konštrukcia vám pomôže chytiť a demontujte skrutky, ktorými presne a jednoducho.

4、JEDNODUCHÉ ovládanie: Dva jednoduché kroky, stačí vŕtačka, žiadne iné nástroje potrebné, vyberte trochu menšie, než škody skrutku, môžete ľahko odstrániť skrutky, prosím uistite sa, že spustiť vŕtať v opačnom počas procesu.

5、ŠIROKÉ použitie: skrutky odstránenie kit je oveľa mať nástroj pre každého, kto potrebuje de-nainštalujte skrutky, vrátane molly-skrutky od steny dosky, drevo a plech aplikácie. Skrutka odstraňovač a extractor kompatibilný so všetkými značkami vŕtačky a skrutkovač rukoväte nástrojov.

Funkcie:

Vysoká Kvalita: Toto poškodené skrutky removal tool kit je vyrobený z vysoko tvrdosť HSS 4341 (tvrdosť 63hrc) legovanej ocele pre dlhú životnosť.

Jednoduché ovládanie: len dve jednoduché kroky, len vrtáka je potrebné, žiadne ďalšie nástroje sú potrebné, vybrať menšie ako poškodené skrutky, môžete ľahko odstrániť skrutky, uistite sa prosím, že diera je obrátený počas tohto procesu.

Špecifikácie:

Farba: strieborná

Materiál: HSS karbid volfrámu tip

Balenie: 5 pack

Dĺžka: 50mm/1.97 v

Extraktor špecifikácie:

0#Odstrániť priemerom 2~4 mm/0.08~0.16 v

1#Odstrániť priemer 3~5 mm/0.12~0.2 v

2# odstrániť priemer 4~8 mm/0.16~0.31 v

3#Odstrániť priemer 5~10 mm/0.2~0.39 v

4# odstrániť priemer 6~12 mm/0.24~0.47 v

Zoznam:

5*Dvojité hlavu skrutky

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Názov Značky VAHIGCY
Druh Jadro Vrtáka
DIY Dodávky Tesárstvo
Číslo Modelu Vrtákov
Dĺžka 50mm
Použitie Kovov Vŕtanie
Materiál Rýchloreznej Ocele

Súvisiace produkty