Purui 2ks Vrstvený Reťazca Náhrdelník Imitácia Perly Náhrdelník Prívesok pre Ženy, Svadobné Šperky České Choker Golier Náhrdelník

€3.52

Pridať do obľúbených

Popis produktu


Purui 2ks Vrstvený Reťazca Náhrdelník Imitácia Perly Náhrdelník Prívesok pre Ženy, Svadobné Šperky České Choker Golier Náhrdelník Materiál: Železo+ imitácia perly Veľkosť: Ako obrázok ukazuje Typ: České /Boho šperky Balík obsahuje: 2 Ks/set viacvrstvových perlový náhrdelník

Doprava

1、tovar vám bude odoslaný do 2 pracovných dní po obdržaní úplného zaplatenia. 2、dodacia adresa musí byť potvrdené. 3、Položka tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. Toto je mimo našej kontroly. Ak ste nedostali vašu položky, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať a môže vám pomôcť vyriešiť problém. Ďakujeme za pochopenie.

Kontaktujte nás

1、Ak si našiel akékoľvek otázky, neváhajte a kontaktujte nás, a my sa budeme snažiť odpovedať na vašu otázku do 24 hodín. 2、Ak ste spokojní s našimi výrobkami, láskavo nechajte pozitívnu spätnú väzbu s plnou hviezd pre nás. 3、Prosím pochopiť, že sme uzavreté počas víkendy alebo sviatky, tak by tam byť málo odkladu počas víkendy alebo sviatky, budeme sa snažiť odpovedať na všetky správy v nasledujúci pracovný deň.

Návrat politiky

Budeme od vás vyžadovať odoslanie skutočné fotografie tovar prijatý, spolu s jeho obalu (zobrazené na štítku umiestnenom na obale). Prosím, dajte nám vedieť dôvod. Toto je náš SOP, pre nás byť určité a pre záznam účely. Budeme mať záujem ich riešiť, a to spôsobom, že kupujúci dáva prednosť.

Spätná väzba

1. Ak ste spokojní s našimi tovaru, láskavo trvať niekoľko minút opustiť pozitívnu spätnú väzbu s plnou hviezd pre nás. 2. Ak nie ste spokojný, dajte nám prosím vedieť pred odchodom negatívnu spätnú väzbu, budeme sa snažiť vyriešiť problém.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


farba Zlato
Pôvod CN(Pôvodu)
Náhrdelník Typ Prívesok Náhrdelníky
Materiál Kov
Kompatibilita Všetky Kompatibilné
Dav Ženské dievča pani manželka, matka, dcéra
Reťazec Typu Odkaz Reťazca
Štýl Roztomilý/Romantický
Prívesok Veľkosť White pearl korálky, retiazky
Aplikácia Strana Výročie Svadby, Narodeniny Zapojenie
Príležitosti Strana
Kovy Typ Zliatiny zinku
Položka Druh Náhrdelníky
Pohlavie ŽENY
Jemné alebo Módne Móda
Tvar\vzor GEOMETRICKÉ
Číslo Modelu Viacvrstvové Náhrdelník

Súvisiace produkty