ZigBee Inteligentný Termostat Regulátor Teploty Hub Potrebné Vody/Elektrické podlahové Vykurovanie Voda/Plyn Kotol s Alexa Domovská stránka Google

€16.68

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


ZigBee Inteligentný Termostat Programovateľný Regulátor Teploty ZigBee Hub Potrebné pre Vodu/Elektrické podlahové Vykurovanie Voda/Plyn Kotol Inteligentný Život Tuya App Remote Alexa Domovská stránka Google Ovládanie Hlasom

Podľa Moes

Vlastnosti Produktu:

1.Smart Tuya ZigBee Termostat: Funkčné vykurovacieho systému s protokolu ZigBee postavený pre inteligentné ovládanie vody, podlahy,elektrické vykurovanie a vodu/plynový kotol, vykurovací systém,poskytuje maximálny a komplexné pohodlie pre váš inteligentný život pri dome, teplota,(Poznámka:aktuálne zaťaženie 5A)zamerané na to, aby boli jednoduché,ľudských,nádherné pocity, pre váš domov,a tento druh farby je vhodná na rôzne dekorácie štýly,dokonca s teplotou oprava a dieťa zámok podporované.

2.A Tuya ZigBee Wireless Gateway Hub, je Potrebné, aby práca s: ZigBee bezdrôtový rozbočovač je potrebné, aby sa pripojí k termostatu ,ako aj rôzne ZigBee inteligentných produktov, ktoré sa ukázali byť most a riadiace centrum pre inteligentné domy a hrá nezastupiteľnú úlohu pre všetky ZigBee produktov a realizuje celý prepojenie váš dom,sa ukázalo byť naozaj dobrý suplovanie pre nestabilné WiFi siete.Jednoducho pridať termostat do ZigBee hub po pridaní rozbočovač do Inteligentného Života/Tuya App.

3.Programovateľné Plán s Týždenné Programovanie Výber: Podporuje manuálne nastavenie 5+1+1 týždenný plán s 4 lehoty pre možnosť poskytnúť vám maximálne pohodlie pre rôzne situácie a nastavenie prispôsobiť rozvrh pre váš dom, teplota v Smart Život a Tuya App.

4.Hlas a Diaľkové Ovládanie pre Tuya ZigBee Wireless Gateway Spojenie: Podporuje Aplikáciu diaľkové ovládanie prostredníctvom svojho inteligentného telefónu,spolu s hands-free hlasové ovládanie prostredníctvom Alexa a Google Asistent po úspešnom pripojení termostat na "Smart Život "App na základe jedného Tuya ZigBee Wireless Gateway.

5.Výber snímača s V/v AL/OU k dispozícii: nastavenie high limit teploty strop s 45-70℃ a dolnej hranice teploty s 1-5 ℃ nastaviteľné v Aplikácii získať viac pohodlia pre zariadenia;zariadenia zdieľať vašu rodinu alebo priateľov pre pridaná pohodlie.Plná Záruka 2 Roky,pre Všetky Inteligentný Termostat,60 Dní Záruka Vrátenia peňazí,Vašu úplnú spokojnosť je cieľom pre všetkých našich zákazníkov.

Parameter:

Napájanie: 95 ~ 240 v AC, 50 ~ 60HZ

Prúdové Zaťaženie:3A(ohrev vody/vody, kotolňa/plynový kotol)

16A(elektrické vykurovanie)

Snímač: NTC

Presnosť: ±0.5℃ alebo ±1℉

Set Temp. Rozsah: 5 -35

Dispaly Temp. Rozsah: 5 ~ 99

Ambient Temp.: 0 ~ 45 ℃

Okolité Vlhkosť: 5 ~ 95 % RH (Bez Kondenzácie)

Skladovanie Temp.: -5 ~ 45 ℃

Načasovanie Chyba:

Shell Materiál: PC +ABS ( spomaľovač horenia)

Inštalačný Box:86*86mm Námestie alebo Európskej 60 mm Okrúhle Okno

Drôtené Svorky: Drôt 2 x 1,5 mm2 alebo 1 x 2,5 mm2

Trieda ochrany:IP20

Tlačidlá:Kapacitné Dotykové Tlačidlá

Model Definícia: BHT-002-GALZB: Voda, Kúrenie,5A

BHT-002-GBLZB: Elektrické podlahové Kúrenie,16A

BHT-002-GCLZB: Voda/Plyn Kotol,5A

Package Listing:

Termostat*1

Skrutky*2

Používateľská Príručka*1

QC Prešiel*1

Podlahový Snímač (2,5 m)*1(voliteľné)

Q&A: Otázka:môžem používať vlastné rozbočovač na pripojenie s termostatom?

Odpoveď:Nie,tento termostat môže byť použitý iba s našim Moes Tuya ZigBee wireless gateway hub,tak v ponuke máme sadu dvoch na váš nákup. Otázka:Môže sa tento termostat nastaviť na stupne Fahrenheita displej?

Odpoveď:Nie,to môžu byť zobrazené len s Celzia displej. Otázka:môžem program, plán sám?

Odpoveď:Áno,naše termostat je programovateľné.Ste schopní program svojho plánu slobodne,s 5+1+1 4-obdobie plán voliteľné. Otázka:môžem ovládanie termostatu, ak nie som doma?

Odpoveď:Áno,po úspešnom pripojení na hub,potom budete schopní ovládať vaše zariadenie na váš smart phone. Q:Má tento termostat mať obrazovku uzamknutia, aby sa zabránilo hostí, alebo deti z manipulácie s nastavenia?

Odpoveď:Áno. Má dieťa zámok tlačidlo v Aplikácii, ktorá zabraňuje akejkoľvek zmeny alebo misoperation deti. Otázka:Má podporu na ovládanie prostredníctvom hlasových povelov?

Odpoveď:Áno,je kompatibilný s Alexa a Google Domov pre jednoduché ovládanie hlasom.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Senzor NTC
Prúdové Zaťaženie, 16A(elektrické vykurovanie)
Presnosť Plus alebo mínus 0.5 stupňov Celzia alebo plus alebo mínus 1 stupňov Celzia
Materiál Anti-horľavý PC
Drôtené Svorky Drôt 2 x 1,5 mm2 alebo 1 x 2,5 mm2
Set Temp. Rozsah 5 -35
Okolité Vlhkosť 5 ~ 95 % RH (Bez Kondenzácie)
Prúdové Zaťaženie 3A(ohrev vody/vody, kotolňa/plynový kotol)
Načasovanie chyba Menej než 1 percento
Trieda ochrany Ip20
Skladovanie Temp. -5 ~ 45 Celzia
Inštalačný Box 86*86mm Námestie alebo Európskej 60 mm Okrúhle Okno
Ambient Temp. 0 ~ 45 Celzia
Shell Materiál PC +ABS ( spomaľovač horenia)
Tlačidlá Kapacitné Dotykové Tlačidlá
Zdroj Napájania 95 ~ 240 V AC, 50 ~ 60HZ
Dispaly Temp. Rozsah 5 ~ 99
Druh Podlahové Kúrenie Časti

Súvisiace produkty