SALSPOR Telocvični Ženy Bezšvové Športové Legíny Vysoký Pás Push Up Jóga Nohavice Vysokej Úsek Tesný Shark Fitness Leginy Beží Nohavice

€11.85

Pridať do obľúbených

Jóga

Popis produktu


Legíny Veľkosť Veľkosť Pasu (Úsek) Hip (Úsek) Nohavice Dĺžka CM PALCOVÝ CM PALCOVÝ CM PALCOVÝ S 57 HODNOTE 22,4 68 26.7 79 31.1 M 60 23.6 72 28.3 81 31.8 L 63 24.8 76 29.9 83 32.6

prostredie.

1inch=2.54 cm , 1 lb=0.453 kg

1. Veľkoobchod a pokles lodnej dopravy sú obidve vitajte Na pokles lodnej dopravy,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 2.Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 3.potrebujeme 1-3 pracovné dni na prípravu objednávky podľa našich numberous objednávky každý deň.

4.Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

1.Keď sa zobrazí položka a spokojní s produktom, prosím zanechať pozitívne spätná väzba a 5 skóre DSR. Necháme 5 Skóre DSR spätnú väzbu pre vás. 2.Ak nebudete spokojný našich produktov,pls kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu,garantujeme budeme 100% slove žiadny problém pre vás a aby ste spokojný. 3.Staráme sa o našich vážených zákazníkov,a bude sa vždy snaží pomôcť,dúfam, že na vytvorenie dlhých podnikania s vami.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Šport Typ Jóga
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Materiál Spandex
Názov Značky SALSPOR
fitness leginy telocvičňa legíny
Cvičenie Leginy Jóga Nohavice
Pohlavie ŽENY
Nohavice Dĺžka Členok-Dĺžka Nohavice
Číslo Modelu Jóga Nohavice
Uzavretie Typ Elastický Pás
Položka Druh Plná Dĺžka
Textílie Typ Pletené
Šport Leginy Bezšvové Leginy

Súvisiace produkty