Psa Oblečenie Zimné Reflexné Nastaviteľné Elastické Kabát, Bundu Vodítku Nepremokavé Šteňa Oblečenie

€7.69

Pridať do obľúbených

Popis produktu


Psa Oblečenie Snehu Srsť Psa Bunda Oblečenie, Oblečenie pre psy, Pre Malé a Veľké psa Čína Yorbie Pet Zimné Oblečenie Jumpsuit

Funkcia

* 100% Zbrusu Nový Vysoko Kvalitný Tovar za Pet

* Noc Reflexné Bezpečnostné Oblečenie

* Mäkké a Pohodlné nepremokavého Materiálu

* Pre vášho domáceho Maznáčika života módny štýl

* Vychutnajte si Vonku v Zime

Veľkosť Graf majú 2-3 cm chyba Merania(dve nohy, oblečenie prioritou na hrudi)

Fotografie Produktov

Prosím, kontaktujte nás pred úhrady, ak chcete mix veľkoobchod alebo vybrať iný lodnej dopravy,budeme upravovať v kombinácii prepravné náklady v závislosti od vašej objednávky. Nebude vrátenie po zaplatení. Vítame zmiešané veľkoobchodníkov. Tešíme sa na spoluprácu s vami.

Prosím, zanechajte nám správu, ak chcete vybrať farbu alebo veľkosť sortimentu, keď si objednáte a my vám pripravíme položky pre vás správne. Ďakujeme!

Ciel,Ciel a Daní

Dovozné clá,dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.Prosím, informujte sa u svojej krajiny'customs office zistiť, čo tieto dodatočné náklady budú ponúkanie/nákup. Tieto poplatky sa obyčajne zhromažďované poskytovanie nákladnej dopravy(poštovné) spoločnosť alebo ak vyberiete položku hore – nenechajte sa zmiasť ďalšie poplatky za dopravu.

Naše Hlavné Produkty

Obojok a Vodítka(Vedie),Pes Postroje, Psie Oblečenie ; Pes T-košele , Mikiny, atď...,Pet Šperky, Mačky, Obojky a Pet Produktov.

Budeme Loď vašej Objednávku načas, Ale Dátum Doručenia je len závisieť na Spôsob Dopravy, Ktorý si vyberiete! Ak potrebujete položku naliehavo.pls kontaktujte ue upgrade prepravné služby na iné prepravné spoločnosti zaplatením možnosťou upgrade poplatky.Tak dúfame, že sa nemusíte opúšťať žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, pretože dlhý čas prepravy.Pozitívna spätná väzba je dôležité, aby na www.srzhumenne.sk.Budeme prenájom správy, ak existuje akékoľvek oneskorenie pri preprave . Z dôvodu nepriaznivého počasia a sviatky,Možno tam sú niektoré odkladu.Ale nemáme nádej získať viac negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, ako dlho doprava.Ďakujeme vám za vašu odpustiť! Ďakujem!!!

Môžeme sa vybrať lodnej dopravy v závislosti od vášho lodné náklady nie vášho výberu.Pls kontaktujte nás, ak máte špeciálne požiadavky na prepravu .

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Sezóna Zimné
Názov Značky CoolPaw
vzor Pevné
Druh Psy
Materiál Polyester

Súvisiace produkty