Hardtop Zvuk Deadener Izolácie pre Jeep Wrangler JL 2018 2019 2020 2/4 Dvere, Izolácie Bavlna Interiéru Vozidla Príslušenstvo, Sivá

€79.94

Pridať do obľúbených

Interiérové Doplnky

Popis produktu


Hardtop Zvuk Deadener Izolácie pre Jeep Wrangler JL 2018 2019 Dvere, Izolácie Bavlna Interiéru Vozidla Príslušenstvo, Sivá

Upozornenie: Spôsobiť rovnaký model auta môže byť inak, vyrobené v inej krajine. Uistite sa prosím, časť vášho auta ako naše obrázku, alebo to nebude vhodné, ak je žiadny rozdiel, kontaktujte, prosím, s nami pred kúpou, vďaka!

Funkcia

1.Špeciálny izolačný materiál je obklopený heavy-duty skladaný nylon L izolované kabíny, ktorý je tepla a chladu odolná. 2.Špeciálne tlmiace materiál je obklopený heavy-duty skladaný nylon, ktorá zlepšuje komfort izba tým, ochrana kabíny z vysokých teplotách a nízkych teplotách, takže zimné teplejšie a chladnejšie v lete. 3.By pridaním hrubou vrstvou izolácie vo vnútri hardtop, môžete udržiavať teplotu miestnosti, v lete a na izbovú teplotu počas zimy. Vozidlo testovanie preukázalo zlepšenie chladenia a warm-up čas. 4.Jednoduchá inštalácia. S samolepiace, môže to byť pevne stanovená a nie je ľahké spadnúť. Demontáž bez zanechania stôp

5. Po inštalácii, taktiež účinne znižuje hluk mimo auta.

Inštalačná Príručka: Krok 1: Prosím, čisté miesto a uistite sa, že nie je prach. Krok 2: Odstránenie samolepiace v zadnej; Krok 3: Teplo samolepiace s teplovzdušná pištoľ alebo sušič vlasov; (Jeden tip na nosenie zahrnuté samolepiace je tepelné kryty, ktorý robí lepivými lepidlo na páske.) Krok 4: Inštalácia produktov na správnom mieste. Nie umyť vaše auto do 48 hodín.

Vezmite Prosím Na Vedomie:

1. Ak nie ste spokojný s našim výrobkom, alebo si objednali nesprávne položky. Prosím, dajte nám vedieť, najprv posiela sa správa alebo e-mail. Odpovieme vám do 24 hodín a ponúknuť vám naše najlepšie služby.

2. Ak ste spokojní s našimi výrobkami, prosím nechajte nám cennú spätnú väzbu alebo recenzie produktov. Vážime si vašu podporu.

3. Pred odchodom negatívnu spätnú väzbu, prosím, kontaktujte nás najskôr o váš problém a my sa vám odpovedať čo najskôr zistiť, najlepší spôsob, ako to vyriešiť.

1. Prijímame PayPal ESCROW atď. pre platby..

2. Platba musí byť vykonaná v priebehu 4 dní aukcie uzávierky. (Non-platba môže mať za následok UPI (Neplatené Položka) je uvedený na vašom účte. www.srzhumenne.sk sa automaticky zatvorí vášho účtu, ak ste sa hromadia 4 UPI je spolu.)

3. CELKOVÁ ČIASTKA SPLATNÁ zahŕňa konečné aukčná cena plus S&H(Poštovné a balné).

4. S&H bude stanovená na základe LOĎ NA adresu.

5. VEZMITE PROSÍM NA VEDOMIE: S&H NEZAHŔŇA CLO, LOCATL DANE ALEBO INÉ DOVOZ POPLATKY.

6. Uveďte vaše špeciálne požiadavky (farby, obaly, atď.) v Správe SEKCII POZNÁMKY keď si vykonať platbu.

1. Package manipulácia čoskoro, takže prosím, uistite sa, že zadanie správnej platby a lodné informácie pred mimo kontrolu.

2. Akonáhle sa vaša platba je dokončená, nebudeme akceptovať žiadne ďalšie zmeny na vašej objednávky.

3. Prosím, skontrolujte dodaciu adresu starostlivo pred pokladni, nie je možné zmeniť, ak objednávku.

4. Dôrazne odporúčame naše kupujúci vybrať prioritnú/expresnej pošty pre medzinárodný doručenie, ktoré je oveľa stabilnejší.

5.Ak sa rozhodnete EMS,DHL,UPS,Fedex, atď. prosím, kontaktujte nás, a zaplatiť viac dodávky poplatok.

6. Všetky položky sú skladom a bude zaslaný na vás do 1-5 dní vašej platby byť prijaté a overené. (S výnimkou Víkendov a Sviatkov) !

7. Vaša objednávka bude odoslaný z nášho skladu, kde item(s) bola presne vybral, bezpečne zabalené a odoslané profesionálnym spôsobom.

8. Medzinárodné Kupujúcich – Vezmite Prosím Na Vedomie:

a. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

b. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

1. Zákazník-stred nakupovanie vždy bolo naším cieľom, a chceme, aby ste boli úplne spokojní s každej položky, ktoré si zakúpite online z nášho obchodu.

2. Ak nie ste spokojní s položkou, ktoré ste si u nás zakúpili, môže vrátiť vec do 15 dní od dátumu objednávky, vám vrátime plnú sumu kúpnej ceny, mínus poštovné a manipulačné poplatky. (Žiadne "Doprava Zadarmo" položka vrátil bude mať odchádzajúce nákladnej poplatok odpočíta od celkovej návratnosti.)

Ak je potrebné vrátiť sa, prosím, musí postupujte podľa týchto pokynov:

(1) skontrolujte Prosím všetky súčasti príslušenstva a kvalitu hneď, keď ste dostali package;

(2) Kontaktujte nás do troch dní po objavíte výrobná Chyba (alebo by sa objavili to, ak sa na tento Produkt poškodenie bolo zjavné);

(3) Poskytnúť podrobné vysvetlenie, ako ku škode došlo, a Obrázkové ak chcete dokázať;

(4) vrátením Výrobkov, expedičný poplatok predplatený kupujúci. Balíček je potrebné spolu v to, Ak nie, nebudeme akceptovať vrátenie a reship. Odpovieme vám hneď, keď sme si to a overené poškodenia.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Jednoduchá Inštalácia S samolepiace
Druh Materiálu Oxford + EPE
Položka Výška 8cm
Položka Šírka 45cm
Záruka Jeden Rok Zadarmo Záruka, celoživotné Služby
Funkcia 2 Zníženie teploty
Funkcia 1 Zvuková izolácia a zníženie hluku
Názov Modelu 191107-200
Funkcia 4 šetrné k životnému prostrediu materiál
funkcia 3 Zníženie vibrácií
Rok 2018 2019 2020
Názov Značky YOCTM
Typ Produktu Telo & Trim > Auto Styling Dekorácie Kryt Výbava
Externé Testovanie Certifikácia ISO9001
farba Šedá
stav 100% Zbrusu Nový
Položka Dĺžka 62cm
Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcia Automobilový > Náhradné Diely > > Orgán & Trim
Položka Druh Interiérové Lišty
Fit Pre Jeep Wrangler JL Auto Interiérové Doplnky
Položka Hmotnosť 3kg
Kompatibilné pre jeep wrangler jl 2018 2019 2020

Súvisiace produkty