FORUDESIGNS 16-palcové Teenager Školský Batoh 3D Galaxy Star Priestor Tlač Knihy Taška Mochila Študent Deti Školy Taška Satchel

€15.31

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


Platby:

1.Najlepší spôsob je priamy online platby si môžete zvoliť sami.Ak chcete, aby ostatné platobné podmienky prosím, dajte nám vedieť predtým, keď ste objednávku.

2.Plná platba musí byť vykonaná v 7days po uvedení vašej objednávky.alebo objednávku bude neplatný alebo zrušený v systéme.

3.Uistite sa, že ste vyplnili všetky podrobné informácie, ako sú kontaktné osoby,adresa,psč a telefónne číslo pri vyplnení kupujúceho informácie.

Doprava:

1.Ponúkame doručenie zdarma do Číny Post Air Mail dosiahnuť.Doprava zadarmo do Epacket do Ruska a USA,väčšina krajín, v 14-55 pracovných dní.

2.My vám tovar poslať do 2-5 pracovných dní po úplnom zaplatení potvrdil,ak platba nie je k dispozícii,vaša objednávka bude automaticky zatvorí.

3.Kupujúci sú zodpovední za akékoľvek poistenie,problémy a škody, ktoré spôsobené prepravnou službou takéto nehody,oneskorené alebo iné problémy.Okrem kupujúci by mal byť zodpovedný za akékoľvek dane a cla, chanrged ich krajinou a tovar bude Označená ako "dar"alebo "vzorka"pre vaše jednoduché colné odbavenie a menej poplatkov.(ak chcete vyhlásiť tovar ako ostatné položky meno,alebo určiť hodnotu na zákazku,prosím, informujte nás pri vytváraní objednávky.)

Vrátenie a Záruka:

1.Všetky výrobky sú kontrolované pred odoslaním,takže ak nie ste spokojní s nákupom si môžete vymieňať položky v jeden týždeň a vy kaše cantact nám do 24 hodín od prijatia vášho nákupu.

2.Prepravné a odovzdanie poplatok je nevratný a zákazník by mal byť zodpovedný za všetky starosti spojené s vrátením a reshipping.

3.Všetky vrátite tovar musí byť v pôvodnom podmienky,vrátane krabice a príslušenstvo,Muži urobili chyby, nie sú zaručené,ako sú rozbité,poškriabaný a tak ďalej.

4.Foy všetky položky,prosím, zašlite prostredníctvom EMS alebo miestneho príspevok pri poslať späť.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Číslo Modelu C
Exteriér ŽIADNE
Názov Značky FORUDESIGNS
Názov Položky klasické osobné deti bagpack
Hlavný Materiál Polyester
Kapacita Pod 20 L
Vzor Typ Mozaika
Prispôsobiť Áno
Dekorácie ŽIADNE
Pohlavie CHLAPCI
Štýl Preppy Štýl
Drop shipping Áno
Položka Druh Vlastné Batoh
miesto pôvodu čína(pevninská časť))
Uzavretie Typ na zips
Batohy Typ Softback
Výkon Systému Arcuate Ramenný Popruh
usuage Pre Školy
Kryt Dážď No
Rukoväť/Popruh Typ Mäkká Rukoväť
Obkladový Materiál Polyester
Technics Razba

Súvisiace produkty