OkeyTech 3 Tlačidlo Nahradenie Flip Skladacie Diaľkové Kľúča Vozidla Prípade Shell S HU101 Čepeľ Pre Ford Focus 2 3 Fiesta Mondeo Tlačidlo Shell

€4.82

Pridať do obľúbených

Popis produktu


OkeyTech 3 Tlačidlá Flip Skladacie Diaľkové Kľúča Vozidla Prípade Shell Pre Ford Focus 2 3 Fiesta Mondeo Nahradenie Keyless Entry Fob Zahŕňa Špecifikácie: Položka Názov: Diaľkové Ovládanie Auta Tlačidlo Prípade Pre Ford Hmotnosť: 40 g/ks Tlačidlá: 3 Tlačidlá Čepeľ: Uncut Čepeľ Materiál: ABS+Metal Transpondér Čip: Nie Značka, Logo/Nálepka: Nie(www.srzhumenne.sk forbiden predávať s logom!)

Vlastnosti: 100% Zbrusu Nový a Vysoká Kvalita! Najlepšie náhradu za rozbité alebo nosiť kľúče,alebo skvelé pre ďalšie tlačidlo. Kľúčové prípade a kľúč čepeľ len. Elektronické vnútorné. Získajte čepeľ znížiť o miestnych zámočník/predajcu. Len znížiť kľúč, kotúč,vziať vnútornej elektroniky(vrátane immobilizer/transpondér čip) z pôvodného diaľkového a umiestniť ich na naše kľúčové shell,potom ste pripravení! Nie je potrebné žiadne programovanie. Použitie: pre Ford Focus Mondeo Upozornenie:

1.Položka je len kľúč, shell, ktorý je bez PCB dosky a batériu vo vnútri. 2.Všetky obrázky sú skutočné fotografie, ktoré sú prijaté podľa seba. Prosím, skontrolujte, či vaše kľúčové shell uistite sa, že je to to isté ako náš produkt. 1*Tlačidlo Shell

1.- Prosím, uistite sa, že váš platobný účet je k dispozícii skôr, než vám cenovú ponuku na položku.

2.- Všetky platby by mali byť zúčtované do 7 dní) po prijatí položky. Ak ste naozaj mať ťažkosti pri platení, pls kontaktujte nás, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.

3.- Ak máte nejaké špeciálne požiadavky údaje o tejto položky, prosím, napísať poznámku v objednávke.

4.- Ak chcete veľkoobchod pre veľké množstvo, pls kontaktujte nás, poskytneme vám najlepšiu cenu.

1.- Zasielame do celého sveta.

2.- Tovar vám bude zaslané do 3 dní po obdržaní platby.

3.- Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa a telefónne číslo sú správne.

4.- Môžete sledovať situáciu vášho produktu na webovej stránke po ich dodávaný.

. 1.- Jeden rok záruka.

2.- Ak položka je chybný po prijatí, môžete požadovať výmenu za novú v 7days od dátumu prijatia (Kupujúci by sa mali vrátiť všetky originálnych a nepoškodených položky v rámci re-predajného stavu).

3.- Dodávame zdarma oprava služieb do jedného roka od zakúpenia. Za prvý mesiac sa budeme venovať jeden spôsob, ako náklady na dopravu( od nás na vašom mieste); Po uplynutí 1 mesiaca od zakúpenia, kupujúci je potrebné zaplatiť dva spôsoby, ako náklady na dopravu.

4.- Akonáhle budeme mať vrátenej položky, zašleme vymeniť tie späť čo najskôr.

5.- Naša záruka sa nevzťahuje na výrobky, ktoré sú fyzicky poškodené alebo v rámci osn-normálnych prevádzkových podmienok v dôsledku nesprávneho používania alebo nesprávnej inštalácie na diely.

1.- Vaša odozva je veľmi dôležité pre náš rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu na nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. Ďakujeme za váš čas.

2.- Necháme rovnaký názor na vás po pozitívnej spätnej väzby.

3.- Prosím, kontaktujte nás pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby, budeme sa snažiť v našich silách, aby riešili problémy.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Pôvod CN(Pôvodu)
stav 100% Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitné Kľúča Vozidla Prípade Pre FORD Key
Funkcia Diaľkové Kľúča Vozidla Prípade Pre Ford Focus 2 3 Fiesta Mondeo
Prispôsobenie Áno
Veľkosť Original Car Key Case Size
Tlačidlá 3 Tlačidlá
dodacia lehota 1-3 dni
Výrobca Katalógové Číslo Diaľkové Kľúča Vozidla Prípade pre FORD Key
R/C Funkcia bez
Iné Katalógové Číslo Auto Tlačidlo Prípade Shell pre FORD Key
Druh Auto Náhradné Tlačidlo Prípade Pre Ford Focus 2 3 Fiesta Mondeo
čepeľ Nezostrihané Čepeľ
Hmotnosť 40g/pcs
Krajina/Oblasť Automobilovej Výroby Čína
Názov Značky OkeyTech
Package Bublina Taška
Výmenný Katalógové Číslo Pre Ford-KS33
farba čierna
Druh Materiálu ABS Plast a Kov

Súvisiace produkty