5 ks/Set Nehrdzavejúcej Ocele Tkaniva Terapia Svalov Masáž IASTM Nástroje Celé Telo, Relax Hlboké Tkaniva Obnovy Podporovať Krvný Circ

€42.52

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


1, 304 Materiál: Tento Guasha nástroj je vyrobený z vysoko kvalitnej 304 nerezovej ocele s hladkým povrchom a hrany, ktoré je anti-alergický, antibakteriálne a ľahko sa čistí. Na Guasha nástroj je priateľský s citlivou pokožkou.

2, Ergonomický Dizajn: na základe 2000 rokov skúseností a moderných ergonómia, arch Guasha nástroj je vhodný pre dlaň ruky, a tam sú rukoväti na dizajn, ktorý robí nástroj nie je ľahko pošmyknúť počas používania.

3, Multifunkčné Masáž: S použitím Guasha masáž, môže znížiť krku, ramien, chrbta a svalové bolesti a zlepšenie pohyblivosti. To môže tiež zvýšiť prietok krvi a mäkkého tkaniva mikrocirkulácie pre zdravú pokožku a omladenie.

4.Široké Uplatnenie: je To skvelý masér nástroj. Často používané fyzioterapeutov ako chiropractors, fyzioterapeuti, terapiu alebo masérov. Použite profesionálne masáže terapeuti doma alebo v kancelárii.

5, Ľahký a Prenosný: hmotnosť masáž nástroj je 1000 g, je veľmi ľahký a má malá čierna taška na skladovanie a prepravu.

Názov: Nerezová oceľ škrabka

Funkcie: Multi-funkčné masáž

Veľkosť: 1 hák nôž 15.5*2.5*0.5cm1 bat nôž 20.5*5.5*0.5cm1 nôž 13.5*6.5*0.5cm1 veľké M nôž 44.5*5.5*1cm1 sonda nôž 21*3.5*0.5 cm

Škrabanie masér, škrabanie fascia a uvoľníte svaly, tváre, krku, rúk, nôh, lýtok, a plantárna fascia. Je vhodný pre celú rukoväte metódy, a to je pevné a vhodné na chrbát a veľkú plochu masáž stehna.

farba:strieborná

Materiál: nehrdzavejúca oceľ

Obsah Balenia:

5 * Nerezová Svalov Masáž rada

5 * Čierne látkové taška

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Certifikácia ŽIADNE
Názov Značky FGHGF
Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty