Kosačky na Trávu, Reťazových Trávy Vyžínacou Hlavou Univerzálny 65Mn Vyžínacou Hlavou S Zahusťovanie reťazec Cievky Reťazca krovinorez Garden Grass Nástroje

€6.72

Pridať do obľúbených

Nástroje

Popis produktu


Kosačky na Trávu, Reťazových Trávy Vyžínacou Hlavou Univerzálny 65Mn Vyžínacou Hlavou S Zahusťovanie reťazec Cievky Reťazca krovinorez Garden Grass Nástroje

YHELPFUL 2020 Univerzálny Vyžínacou Hlavou Reťazca Brushcutter Garden Grass Zastrihávač so Zahusťovanie Reťazca pre Kosačky na Trávu, Záhradné Náradie Poznámka:

Tri tesnenia a dve tesnenia sú dodávané náhodne. Oba produkty sú univerzálne, s rovnakou veľkosťou a rôzne montážne otvory, ale môžu byť univerzálne.

špecifikácia: B rand :YHELPFUL Materiál: Mangánovej Ocele Farba: Červená/Čierna Montážny Otvor Priemer: Cca. 25,4 očakávané mm / 1inch Celková Dĺžka: Cca. 33 cm / 12.99 palcový Priemer: Cca. 9 cm / 3.54 palcový Výška: Cca. 6typ / 2.36 palca Hmotnosť: Cca. 547g zastrihávač hlava je vyrobená z vysoko kvalitného kovového materiálu, odolné a trvanlivé, čo zaisťuje dlhú životnosť služby. 65Mn reťazca má vysokú tvrdosť, ostrejší a viac odolné. Jednoduchá inštalácia a pohodlné na používanie. Praktický náhradné príslušenstvo pre váš zastrihávač. Ideálny pre záhrady alebo na poľnohospodárske účely. Package úvod: v cene softvérových balíkov (v závislosti od možností, ktoré ste zakúpili, odlišné):

Pár reťaze: 1 pár reťaze

Červená: 1 x červené dekoratívne hlavu (reťaz nainštalovaný)

Čierna: 1 x čierna vyžínacou hlavou (reťaz nainštalovaný)

Červená a reťaze: 1x červené dekoratívne hlavu (reťaz nainštalovaný) + pár reťaze

Čierna a reťaze: 1x červené dekoratívne hlavu (reťaz nainštalovaný) + a dvojice reťaze, Vlečné Čierna a reťaze: 2x dekoratívne hlavy (reťaze nainštalovaný) + pár reťaze poznámka: 1.Prosím, aby menšie odchýlky v dôsledku ručné meranie. 2. Vzhľadom na rozdiel medzi dve fotografie svetlá, uhlov a zobrazovacie metódy, obrázok sa nemusí odrážať skutočné farby. To trvá dve sekundy na sledovanie, zber a nákup, a my sa stať VIP členom. Máme lotérie, každý mesiac a každý štvrťrok: či už je to prahová hodnota kupónu alebo lístok na celej sieti.

1. Non-prahová hodnota kupónov sa pohybujú od $5 - $100.

Po druhé, voľné vstupenky je možné zvoliť produkty v našom obchode.

Naše služby zásadou je: zákazník za prvé, je vaša spokojnosť je naším najväčším povzbudením, ak ste ho v budúcnosti, prosím, dať 5 hviezd spätnú väzbu!

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Rezanie Typ Hojdačka Metal Blade
Funkcia 4-taktné
Pôvod CN(Pôvodu)
Certifikácia Iné
Typ Napájania Elektrina
Názov Značky YHELPFUL
Číslo Modelu Pletie hlavu

Súvisiace produkty