LCD pre Česť 9X Premium STK-LX1 Displej LCD s Rámom Dotykový Displej Náhradná pre Huawei Honor 9 X 9 X Premium ruskej Globálne

€29.36

Pridať do obľúbených

Popis produktu


LCD pre Česť 9X Premium STK-LX1 Displej LCD s Rámom Dotykový Displej Náhradná pre Huawei Honor 9 X 9 X Premium ruskej Globálne

Popis Položky: 1. Názov:LCD Displej + Dotykový Displej s rámom 2.Model telefónu : Pre Česť 9X Premium/Česť 9X Global/Česť 9X ruskej STK-LX1 3.Rozlíšenie: 2340X1080 HD 4.Veľkosť: 6.59 palec * Kompatibilné na 100%. Nie je kompatibilná s inými modelmi. * Montáž Nahradiť nefunkčné, poškodené, popraskané , nepoužiteľný Displej telefónu. * Každá Obrazovka bola skontrolovaná a 100% testované pred odoslaním. KÚPIŤ HO S DÔVEROU. * Na Sklade A Včasné Poštovné A Bezpečné Package & Rýchle Poštovné A Sledovacie Číslo. Package Zahrnuté: 1 * Pre Huawei Honor 9X Premium LCD Displej + Dotykový Displej 1 * Nástroje Sada (Dar) 1 * 3M Páska (Dar)

Existujú dve verzie tejto obrazovky: s rámom a nie rám ,

Tu sme sa vysvetliť, že obrazovke údržba nie je len jednoduchá zmena z obrazovky, pretože obrazovka tiež obsahuje veľa malých častí, a zarámované obrazovka je Vrátane rôzne malé diely, môže byť inštalované a používané priamo. Je to jednoduché, pohodlné a jednoduché na inštaláciu.

Obrazovky bez rámu bez strede rámu . Je potrebné ho odstrániť z vášho starého telefónu a potom prilepiť na novom lcd. Proces inštalácie je ťažkopádne.

Preto vám navrhujeme Nováčik kúpiť obrazovky s rámom.

Fotografie na obrazovke s rámom:

Fotografie na obrazovke bez rámu:

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Materiál IPS
Druh LCD displej a Dotyková Obrazovka Digitalizátorom.
Rozlíšenie 2340*1080 HD
Názov Značky hacrin
Certifikácia ŽIADNE
Typ Dotykového Displeja Kapacitný Displej
Číslo Modelu testované LCD Displej Dotykový displej Digitalizátorom. Príslušenstvo
LCD Auta Áno
Kompatibilné Značky Huawei
Displej > 3"
Položka Stav Nové
Veľkosť Obrazovky 6.59 palec
Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty