KMC X12 12 Rýchlosť 126L MTB Horský Bicykel Koleso Reťaz 12s Zlatá Reťaz s Magic Odkaz na Bicykli Diely, Originálne krabice

€30.88

Pridať do obľúbených

Súčasti Bicyklov

Popis produktu


POPIS PRODUKTU

KMC je názov spoločnosti, ktoré sa stalo synonymom veľmi vysokej kvality s automobilovým bicyklové reťaze. So zavedením ich riadok 12-rýchlosť reťaze, KMC teraz ponúka vynikajúcu reťazca možnosti pre tento rozvíjajúcich sa trhoch.

KMC X12 Striebro

X12 Striebro 12-rýchlosť reťaze exponáty KMC schopnosť navrhnúť hodnota vedomé komponent, ktorý si zachováva mnohé technologické pokroky svojich top-tier reťaze. Každý horná doska funkcie KMC X-Most technológie, špeciálne dosky dizajn, ktorý pomáha pri hladké, rýchle a presné radenie. Obe vnútorné a vonkajšie dosky, extra skosené hrany, ktoré zlepšiť shift výkon a reťaz, artikulácia. Za výkon funkcie, KMC je mushroomed nitovanie technológia zvyšuje pin silu vedie k silnejšej reťazca. X12 Striebro tiež funkcie poniklovaná povrch, čo zvyšuje oboch opotrebenie a odolnosť proti korózii. So skutočnou hmotnosťou veľmi slušný 271 gramov (Uncut/126 odkazy a Missinglink konektor), hodnotou, cenou X12 Striebro váhu, je na rovnakej úrovni ako u mnohých iných výrobcov vyššie konci 12-rýchlosť reťaze. Pôsobivé rovnováhy výkon, hmotnosť, sila a hodnota, nepochybne miestach KMC X12 Striebro ako jeden z najlepších aftermarket reťazca možnosti pre SRAM a sada campagnolo 12-rýchlosť drivetrains.

Na KMC X12 Striebro je striebornej farby, obsahuje missinglink konektor, ktorý je kompatibilný s SRAM a sada campagnolo 12-rýchlosť drivetrains.

X12 Ti-N Zlatá

S Ti-N Zlatá verzia ich X12 reťazca linka, KMC vyhradzuje výkonné technológie a nízka hmotnosť X12 Striebra. Hlavný rozdiel medzi oboma reťaze je povlak; tento reťazec forgoes na poniklovaná povrchová úprava strieborná verzia pre viac pokročilých zlata, titanium nitride povlak. Titanium nitride je veľmi tvrdý keramický materiál, ktorý sa použije ako tenký povlak, že obe stvrdne a chráni klzných plôch reťazca. Zatiaľ čo tento hrbole na cenách z X12 striebro, extra náklady sú oprávnené, pretože rozšírené proces povliekania ďalej zlepšuje oboch výkon a životnosť.

Na KMC X12 Ti-N Zlato je zlato vo farbe, obsahuje missinglink konektor, ktorý je kompatibilný s SRAM a sada campagnolo 12-rýchlosť drivetrains.

ŠPECIFIKÁCIE VÝROBKU Vlastnosti - X12 Konektor Chýbajúce Prepojenie Hi-Výkon Pre sada campagnolo a SRAM 12-speed prešmykač systémy vlastnosti Produktu Použitie: MTB, Road Bike, Turistiku Model: X12 Rozmery: 1/2" X 11/128" Prechod kroky: 12-rý Smerový dizajn: Nie Konektor: Missing Link dĺžka Skrutky: 5.2 mm Odkazy: 126 Farba Strieborná/ Ti-N Zlatá/Ti-N(Zlato)/Jet Blac

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu X12

Súvisiace produkty