S-W Vzdušný Štít USB 3.0 Ploché Stužkový Kábel FFC FPV USB 3.0 Micro-B Kábel Mužov a žien Skladacia axiálne koleno Kábel Šikmého

€3.24

Pridať do obľúbených

Počítač & Office

Popis produktu


S-W Vzdušný Štít USB 3.0 Ploché Stužkový Kábel FFC FPV USB 3.0 Micro-B Kábel Mužov a žien Skladacia axiálne koleno Kábel Šikmého názov Značky: PDO-LINK

Názov produktu: A-typu Micro-B predlžovací kábel

Model výrobku: USW3 série

Prenosová rýchlosť: USB 3.0 štandard 5G/bps vysoká rýchlosť

Adaptácia rozsah: USB A micro-B

Súčasná kapacita: 3A (Dĺžka do 50 cm podporuje 3A, do 1m podporuje 1,5 A)

Drôt dĺžka: 15 cm, dĺžka môže byť prispôsobený,pls kontaktujte nás na zmenu ceny, ak budete potrebovať ďalšie dĺžka.

Použitie výrobku: priemyselné kamery, pevný disk box, ROCK Pi4 Raspberry Pi MCU vývoj doska. Vstavaný USB zariadenie pre dlhé používanie.

Upozornenie: Tento produkt je určený pre použitie so zabudovaným USB zariadenia. Nie je vhodný pre všeobecné vonkajšie použitie. Nie je obmedzená na produkt inžinier určiť nákupe. Jednotlivé kupujúci by nemali objednávku na nákup. Tento produkt má krehké štruktúry, a nie je vhodný pre civilné použitie.

Dĺžka kábla Popis:

Dĺžka drôtu vzťahuje na časť viditeľného drôtu. Neobsahuje PCB a konektora. Pre drôt dĺžky, pozrite sa prosím na 1 5cm čierna šípka na obrázku nižšie.

Produkt výhody:

Materiál výhody: používať nemecký patentovaný dovezené drôtu, používanie vysoko kvalitné pozlátené konektory, vysoká frekvencia podpora HDMI 2.0 stabilný prenos dát. PCB používa high-kvalitné nízkym odporom vysoko-kvalitných materiálov, PCB spracovania presnosť, PCB používa vysoko TG plech, meď, hrúbka je pribrala na 1oz; konektora pozlátený vodivé výkon, môže znížiť čierna obrazovka modrej obrazovke úvodná spôsobené zvýšenou oxidáciou hrdze odpor Kvet obrazovke problém.

Dizajn výhody: diferenciálny signál bez prostredníctvom dizajn, no CAF micro skrat jav, vysoká rýchlosť signálu prenos dát bez parazitné kapacity a parazitárnych indukčnosti útlm signálu rušenie problém, napájací obvod rozšírené zapojenie dizajn, PCB dosky miniaturizáciu dizajn, môžete znížiť mechanizmus rušenie , č karty hardvéru, inštalácie produktu je jednoduché.

Výroba výhody: Naša továreň priamy predaj produktov na mieru výroba, zváranie v kovov zváranie bod počas výroby. A dať na teplo-shrinkable trubice ochrany, produkt je pevné a spoľahlivé, bude tam byť žiadny problém odpojenia a odpojenie. Produkt funguje dobre, stabilný a spoľahlivý.

Q&A:

Je tam nejaký EMI tienením na Kábel?

Rozširovacie zariadenie využíva najnovšie materiály pre EMI tienením s piatimi jediným ploché káble dizajn. Táto technika umožňuje každý kábel, aby sa plne vzťahuje elektromagnetické rušenie, tienenie s vykonávaním polyméru na ochranu proti prichádzajúce alebo odchádzajúce emisie elektromagnetických frekvencií, minimalizovať poruchy a degradácie na výkon a znížiť hmotnosť zariadenia extender.

Môže drôty a PCB konektory je možné rozdeliť?

Nie, v snahe očistiť prenos signálu a vyhnúť sa nehode drôtu pádu, naše drôty a PCB konektorov je spájkovanie a chránené tepla shrinkable trubice rukáv, tak výrobok nemôže byť oddelené.

Ako kompatibilné sú drôty?

Podporuje rozhranie USB 2.0 high-speed, všetky výrobok test PREJSŤ 100% pred odoslaním.

Kábel hrúbka? Môže to byť ohnuté?

Hrúbka drôtu je 1,05 mm, a to môže byť ohnuté a zložené, bez vplyvu na použitie.

Foto:

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Číslo Modelu S1-W6
Názov Značky PDO-Link
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Kábel Kábel Adaptéra
Package No

Súvisiace produkty