Motocykel Motor, Spojka Dosky Trenie Disk Pre BMW F700GS 13-15 F800GS 11-16 F800GT 13-16 F800R 09-16 F800S F800ST 06-12

€33.38

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


Funkcie:

100% Zbrusu Nový, Nikdy Namontovaný, Vysoko Kvalitné,

Cena Za Sadu(9 ks)

Špecifikácia:

Farba: Podľa Fotografie

Materiál: Korok Založené.

Obutie:

F700GS 13-15 Ulici

F800GS 11-16 Ulici

F800GS Dobrodružstvo 13-16 Ulici

F800GT 13-16 Touring

F800R 09-16 Ulici

F800S/ST 06-12 Ulici

Balenie Obsahuje:

1 Nastavte Spojka Dosky Ako obrázky

Návod na Inštaláciu NIE je Zahrnuté

1.Prosím, kontaktujte nás e-mailom do 30 dní, ak potrebujete vrátiť. 2.Návrat položka musí byť v pôvodnom stave, odoslané položky späť na adresu sme vám povedať. 3.Kúpna cena bude vrátená, ale prepravné náklady nie je vratná ak kupujúci kúpiť výrobky v omyle ,kupujúci je potrebné, aby si mohli dovoliť návrate lodné náklady . 4.Kupujúci môže požadovať, aby plná úhrada zaplatenej ceny zahŕňajú náklady na dopravu alebo zmeniť produkty pre voľný, ak sme zaznamenali zlé produkty, vynechal package lodnej spoločnosti , zlú kvalitu alebo produkty sú rozdelené počas prepravy(vyžaduje jasné obrázky produktov a balíkov).

o dodacia lehota v Nasledujúci formulár:

možno Haja určitým Oneskorením, Ako Lodnej dopravy Alebo Colné, Prajem vám, Aby Ste Nás Kontaktovať, Ak Omeškanie, Ale Nie, Ak chcete Otvoriť Disputs Ako To Nie Je Naša Chyba

Keď Vyberiete Poslal Do Express, Niekedy Sa Ľudia Nebudú Post Mail, Ktorý Ste Vybrali, Pretože Tam Bude Nejaký Problém S Colné Odbavenie, A Možno Dodacia Lehota Nie Je Rýchlejšie.

prosím, kontaktujte nás e-mailom do 30 dní, ak potrebujete vrátiť.

návrat položiek musí byť v pôvodnom stave, poslať položky späť na adresu vám povedia.

kúpna cena bude vrátená, ale prepravné náklady nie je vratná ak kupujúci kúpiť výrobky chyba, kupujúci je potrebné zaplatiť vrátiť prepravné náklady.

kupujúci môže požadovať plnú náhradu zahŕňa náklady na poštovné alebo zmeniť produkty pre voľný, ak sme zaznamenali zlé produkty, balík stratil na lodnej dopravy, nízka kvalita alebo produkty sú rozdelené počas prepravy (vyžaduje jasné obrázky produktov a balíkov) .

Alipay je Preferovaný. T T ,Západ Únie ,Paypal tiež prijateľný.

1.Ako náš dobrý kupujúceho, chcem, aby ste nám môže dať pozitívnu spätnú väzbu po obdržaní našich vysoko kvalitných produktov. vždy sme si zľavy alebo darčeky pre druhý kúpiť zákazníkov, ktorí nám dávajú pozitívnu spätnú väzbu.

2.Ukázali sme, dodacia lehota na zákazníkov, takže sa nemusíte nechať nás negatívnu spätnú väzbu, ak váš balíček prišiel neskoro, ktoré je spôsobené prepravnou spoločnosťou.

3.Neváhajte a napíšte nám, ak máte nejaké otázky, odpovieme v priebehu 12 hodín. neotvárajte spor, alebo nechať negatívnu spätnú väzbu ľahko, dôverujte nám a pošlite nám e-mail priamo, akékoľvek problémy môžu byť vyriešené.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Druh Materiálu Korok
Položka Šírka 16cm
Položka Dĺžka 16cm
Názov Značky JFG RACING
Položka Druh Chladenie Motora A Príslušenstvo
Názov Modelu N202004221322
Špeciálne Funkcie Spojka Disk
Položka Hmotnosť 0.37kg
Položka Výška 3cm
Pôvod CN(Pôvodu)
Položka Priemer 16cm

Súvisiace produkty