HD Smart Mini Wifi Opatrovateľka Fotoaparát AI Ľudských Zisťovanie IP/AP Videokamera Cloud Storage Monitorovania v Reálnom Čase Podporu Skryté TF Karty

€28.12

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


Funkcie:

1.U21 wifi, fotoaparát, podporuje univerzálne rozhranie USB, pripojte zdroj napájania pre použitie.

2.Menšie kamery, vhodný aj pre prenášanie, výzbroje a utajovanie. Podporuje rôzne druhy energie banky a vrecko zásuvka nabíjačky na dlhý čas dohľadu。

3.Vstavaný duševné hadice, uhol objektívu môže byť ľahko upravená.

4.Prispôsobiť výzbroje priestor a čas, v reálnom čase upozorniť film možno posielať do svojho telefónu prostredníctvom APLIKÁCIE.

5.Podporuje vzdialeného prehrávania nahrávky v MicroSD kartu môžete pozrieť kedykoľvek na diaľku.

6.Ukladací priestor typu Cloud, signalizáciu screenshot bude automaticky nahrať na Ali cloud, bezpečnejšie! (musí byť zakúpené samostatne.)

7.AI Ľudských Detekcie,len upozornenie, keď je ľudská činnosť, presnejšie! (odstránenie živočíšnych a rastlinných falošné poplachy, musí byť zakúpené samostatne.)

Vezmite prosím na vedomie : Nie built-in battery,jednoducho pripojený k zdroju napájania, pre dosiahnutie dlhodobo pracovať.

Č. TF karty je potrebné pre Dlhé rozsah dohľadu. Avšak TF karty musí byť vložená ak chcete uložiť dohľad, videí a hrať späť.

Maximálna TF podpora kariet až 128 G.Kontinuálne nahrávanie 8G o 2 dni, 16 G o 4 dni, 32G o 8 dní; 64 G o 16 dní;128G o 32 dní.

Zoznam balíkov: 1 x foto-video 1 x čítačka Kariet 1 x Príručka pre Používateľa 14 mm super malý objektív vhodný pre prenikavý a utajovanie. Vzdialený monitoring kdekoľvek & kedykoľvek. O Zásielke

1.DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2.Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3.My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. pls opustiť svoje celé meno(prvá,stredná a priezvisko), Najmä v Rusku kupujúcich 4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 5.Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! O spokojnosti Zákazníka Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Prosím, môžete kontaktu s nami, ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom,aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich! ĎAKUJEME !

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Typ Pamäťovej Karty MicroSD / TF
Vstavaná Pamäť Veľkosť Non
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu u21
Názov Značky POZRELI
Druh Mini
High Definition Podporu 1080P (Full-HD)
Certifikácia ROHS
Package Áno
Sensor Technológia CMOS

Súvisiace produkty