TPE Sex Bábika Súprava na Opravu Lepidlo na Opravu Vaginálne Vlasy / Rias / na Nechty, Lepidlo + Liečby Agent Auta Silikónové Sex Bábika Údržba

€9.93

Pridať do obľúbených

Sexuálne Hračky

Popis produktu


package: 2ks/set

Špecifikácia: 20ml + 20ml

Používanie častí: povrchu lepenie

Vzhľad: transparentný kvapaliny

pomocou krokov:

použite 770 najprv sa Vzťahujú na oblasti, ktoré potrebujú opravu,po 770 Volatilization,potom Náteru 501 počkajte ho v suchu.

Skladovateľnosť: 12 mesiacov

Prevádzkové postupy:

• Najprv očistite povrch materiálu a počkajte, kým sa povrch suchý.

• Rovnomerne natrite povrch lepenie (nechtov alebo rias) materiál s 770 liečba agent, počkajte, kým sa povrch suchý (5 ~ 10 sekúnd) a potom použite Huayi lepidlo 401 dlhopisov.

• Pevnosť materiálu zničenie môže byť dosiahnutá po 1 ~ 3 minút

Rozsah použitia:

Špeciálne lepenie nechty z TPE / silikónové pevné bábiky, vlasy, mihalnice, ako TPE / silikónové pevné bábiky, bezstarostný nechty spadne, to profesionálne lepidlo je veľmi silný, a môže tiež dlhopisov rôznych PVC lepidlo materiálov, kožené, keramické Elektronické hračky, drevo, plasty, šperky, elektrické časti a súčasti, remeslá, automobilový potreby, papiernictvo, kancelárske potreby, priemyselné presné nástroje a iné predmety majú širokú škálu využitia a sú obľúbené medzi ľudí zo všetkých oblastí života. Po ošetrení môže byť samolepiace, obojstranne lepivé, alebo okamžité lepenie, opravy a lepenie sily s inými materiálmi môže dosiahnuť materiál ničenia.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Vhodné Pre silikónové bábika
Názov Značky PEINEILI
Číslo Modelu opravy pre silikónové sex bábika
Veľkosť 20ML+20ML
Materiál lepidlo
So Sexuálnym Podtextom No
Nemravný Obrázok No

Súvisiace produkty