WiFi Smart Žiarovky, Smart LED Žiarovky LE7 Kompatibilný so Alexa Echo Diaľkové Ovládanie iPhone iOS a Android Google Assisist

€7.38

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


ŠPECIFIKÁCIA

Režim: LE7 APLIKÁCIA Podporuje: Alexa, GoogleHome, Echo Výkon:AC 100-240V 50/60 Hz Watt: 7w Pripojenie: Wifi 2.4 G Hz CCT: 6500K +RGB Lab Živote Čas: 20, 000 Hodín Položky Hrubá Hmotnosť: 190 g Režim časovača: Skupinová práca, Každý Deň, Víkend, atď.

Predajné Miesto

1.WIFI SMART ŽIAROVKY: táto LED žiarovka nie je obyčajné žiarovky. To je smart wifi žiarovky, čo znamená, že môže byť pod kontrolou inteligentné mobilné zariadenia cez sieť. Môžete ovládať tejto wifi smart žiarovky kdekoľvek v miestnosti, zapnúť a vypnúť žiarovku kedykoľvek budete chcieť 2.MULTI-FUNKCIA SMART ŽIAROVKY: smart wifi žiarovky, podporuje multi-metódy kontroly. Môžete ovládať rad žiarovka, všetko v jednom chytrý telefón, a tiež jeden smart žiarovky môžu byť ovládané niekoľko smart zariadenia súčasne. Žiarovka svetla môže byť zmenená od biele svetlo zelená, modrá, žltá, červená, viac druhov farieb v rôznych jas. Je to vaša voľba. 3.MNOHO SCÉN na POUŽITIE: Tento wifi smart žiarovky môžu byť použité v rôznych scén od prelievať rôzne svetlá. Môže to ideálne svetlo ako strana svetlo, magické svetlo, a tajomné svetlo. A tiež si môžete nastaviť spojivového režim, v ktorom môžete zapnúť a vypnúť série smart žiarovky všetky naraz, alebo zmeniť svetla, jas alebo farba v rovnakom čase. 4.FUNKCIU ČASOVAČA: môžete nastaviť najviac 20 rôznych druhov časovač objednávky na žiarovky do zapnúť a vypnúť kedykoľvek sa vám páči. Môžete nastaviť pre každý deň režime, víkendový režim, alebo nejakú konkrétnu skupinu nastavenie podľa vašich konkrétnych potrieb. To je všetko, inteligentná a báječné. 5.JEDNODUCHÉ NASTAVENIE: nastavenie tejto WIFI ŽIAROVKY je veľmi jednoduché. Jednoducho postupujte podľa pokynov na nastavenie žiarovky s rýchlym blikajúce režim (jednoduchšie) a pomalé blikanie režim (iba pri jednoduchší spôsob, ako nie je dobre funguje). Venujte prosím pozornosť, ako zadať rýchle blikanie režim-vypnutie žiarovky vypnite a počkajte 10 sekúnd a potom on/off/on/off/na žiarovku a potom žiarovka nadobudne rýchle blikanie režime.

Značka Príbeh

BEIMU bol founed v meste Shenzhen v roku 2015, ktoré sa zameriavajú na led ovládači a led svetlom. Všetky veci je lightful tak ďaleko, ako vidím, je naša vízia, Teraz sme sa zamerali na používanie moderne a príjemné izby technológie, aby svetlo, duchovné.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Názov produktu WiFi smart blub
Svetlo, Farby 16 miliónov
Materiál PVC
Energie Dotyk
Pôvod CN(Pôvodu)
Napätie 110-240V
Menovitý výkon 7W
Číslo Modelu BM-LE7
Zdroj Napájania AC
Svetelný Režim W+RGB
Je To Inteligentné Zariadenie Áno
Pracovné Napätie AC110-240V
Je Stmievateľné Áno
Názov Značky BEIMU
Certifikácia FCC
Životnosť 20000h

Súvisiace produkty