Domáce Dekorácie Diamond Maľovanie drahokamu Cross Stitch ruže kvet Diy Diamond Výšivky, Kvetinové Diamond Mozaiky Stenu Decor

€7.30

Pridať do obľúbených

Popis produktu


VITAJTE V NAŠOM OBCHODE

Vaša podpora je náš vždy naša motivácia!

Pošlite nám správu, ak máte anyinquiry,ďakujem!

Čo je DIY diamond maľovanie

Diamond maľovanie je nový populárny produkty. to je krajšie, čo vidíte na obrázku, veľmi lesklý a úžasné.To je high definition vzor, dobrú štruktúru a estetické cítenie, ktoré vždy prinesú silnú vizuálnu príťažlivosť na vás. Teší ju a putovanie okolo súčasne, budete mať pocit, rovnako ako airplay. Týmto spôsobom, budete mať nielen dekoratívny efekt a DIY zábava zábava. Jednoducho zavesiť ho na stenu, to bude vaša izba a váš svet úžasné

Poznámka

Plátno veľkosť : 90* 30 cm

Obraz veľkosť : 84* 24 cm

Všetky veľkosti sú merané ručne ,tak prosím, aby 1-3 cm líšia

Živica kolo diamond

Diamant veľkosť: 2.8 mm

To je 5d diamond výšivky

Obrázky ukazujú Miesta vŕtačka stránky

Špeciálne Zobrazenie

Plátno

nástroj s

Druh zobraziť

Vŕtacie krok

1.Otvorenie produktu suite,podľa farby postavili diamanty a usporiadať všetky nástroje.

2.Keď začnete , potrebujete len zdvihnúť malá časť uvoľnenie papiera, aby sa predišlo iné regionálne sticky prachu ovplyvniť

3.Vložiť diamant do príslušnej ikony (podľa sériové číslo).

4. Diamant sa po Vložiť ukončené, ktorý robí diamond lepenie povrchu pevnejšie .po tomto kroku, práca je hotovo!

O balenie

Sme v záujme lepšej ochrany obraz z bránkoviska,

sme prijať pearl bar prejdite formy. Pearl bar v maľbe hrať podpornú úlohu,

vyhral\ \ 't spôsobiť obrázok zaniknúť.To neznamená,\ \ 't hurt, uisťujeme vás, nakupovanie.

Zatiaľ žiadne zákazníkov odrážať škrabance workshop

Pred platby, prečítajte si prosím nasledujúce obsahu opatrne, to vám zaručí radosť nakupovať.

1. Naša spoločnosť akceptuje nasledovné transakcie:

Maloobchod: akceptujeme maloobchodné transakcie zo všetkých zákazníkov po celom svete. Nemáme stanovený minimálny limit pre všetkých komodít.

Veľkoobchod: akceptujeme veľkoobchod obchodovanie zo všetkých zákazníkov po celom svete. S cieľom zmierniť váš inventár tlak, dávka sme set je vyššia alebo rovná 2 kusy. ak chcete veľké množstvo veľkoobchod, prosím, kontaktujte nás, budeme diskutovať o veľkoobchodnú cenu, spôsob dopravy, a tak sa na s vami. Sme presvedčení, že dokážeme dosiahnuť uspokojivý dohody.

Dodanie agent: ak ste zahraničných on-line predajcovia, môžeme poskytnúť doprava agent služba pre vás. Prosím, jasne povedzte nám svoje kupujúci \ \ 's address informácií pri obchodovaní, budeme sa snaží byť služby pre vás v rovnakom čase, a budeme plne rešpektovať obchodné tajomstvo, nikdy robiť nič, nevýhodné pre záujmy vaše správanie.

Ak vaša krajina a priestor nie sú v krajine, doprava zadarmo, sa môžete skontaktovať s nami, máme pre vás najlepší spôsob dopravy.

2. Preprava:

Náš tovar z pevninskej Číne. Po úspešnej platby, budeme dodávať tovar v lehote 3-5 pracovných dní, tovar sa zvyčajne prichádzajú do 7 50 pracovných dní. V zriedkavých prípadoch, je pravdepodobné, že odkladu, ktorá závisí od počasia a prejsť rýchlosť vašej krajine a tovaru. Keď bol tovar odoslaný, budeme aktívne sledovať váš tovar dopravy štátu.

Zvyčajne používame Čína Príspevok malé paketové pre váš dopravy, za normálnych okolností, bude tovar dodaný v 15-30 dní. Existujú však aj iné prípady môžu byť omeškané, napríklad zlé počasie oneskorený príchod vo vašej krajine a poštového systému oneskorenie odoslania miestnu poštu a tak ďalej. Preto, Čína poštových zásielok dodacia lehota je maximálne 50 dní.

Za doručenie zákazníkom, Môžeme použiť aj "ZTO Express" pre vaše dopravy, spravidla do 30 dní, môže byť doručená.

3. Tarifný:

Po tovar prišiel vo vašej krajine, môže produkovať určité taríf v niektorých krajinách. Tejto časti sadzobníka musí platiť vám . Budeme ho označiť ako dar, alebo nižšie hodnoty tovaru, ktorý pre vás, ak chcete uložiť časť colných poplatkov.

4. Po-predajný servis:

Na všetok tovar ponúkame na predaj sú prísne kontrolované. Ak zistíte, že tovar, ktorý ste dostali má problémy s kvalitou (non-umelé poškodenie) do 3 dní. Prosím, fotografovanie a kontaktujte nás, budeme meniť alebo vrátenie peňazí pre vás.

5. Spätná väzba:

Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s vašou tovar, prosím, dajte nám pozitívnu spätnú väzbu. Ak nie ste spokojní s tovarom, prosím, kontaktujte nás, môžeme vyriešiť akýkoľvek spor, ktorý s vami namiesto podania negatívnu spätnú väzbu na www.srzhumenne.sk. Ďakujem vám veľmi pekne.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Vzor Typ Kvetinový
Diamond Tvar KOLO
Počet Farieb 1-30
Štýl Európa
Plátno Metóda Balenia Zrolovaná
Vložením Oblasti Čiastočné
Použitie Obrazy
Rám No
Formulár Trojrozmerný
Názov Značky Megayouput
Vonkajšie Balenie PAPIEROVÁ TAŠKA
Materiál Živica

Súvisiace produkty