Začiatok nového jasné, biely kameň cubic zirconia micro pave nastavenie kvet tvar snubný prsteň pre ženy doprava zadarmo

€7.82

Pridať do obľúbených

Popis produktu


Krúžok Max Šírka : 1,5 CM

Kupujúci Čítanie

môžete miešať dizajnu sa vám páči z nášho obchodu.

Doprava

Budeme doručenie tovaru do 48 hodín po tom, čo sme sa dostali na radu paymenet. Ak si objednáte viac ako 200 USD, Si môžete vychutnať voľný loď, DHL alebo UPS . Pre zákazníka z iných krajín,aj my máme najlacnejšie expedičný poplatok.Používame DHL odoslať tovar,zvyčajne sa môžete dostať tovaru do 3-7 pracovných dní,ak nie,prosím, kontaktujte nás.Kupujúci majú zodpovednosť, aby si mohli dovoliť dane a/alebo povinnosť účtovať o ich krajinách, ak nie je potrebný.

Predaj-po Službe

Sme vypnutie okamžité 3 dní vrátiť politike,či tovaru nemajú žiadne poškodenia,prosím, napíšte nám obrázky,budeme posielať nové nastaviť hneď, ako sme mohli.Ak tovar nie je spokojný,budeme akceptovať vrátenie peňazí alebo zmeniť,ale tovar by sa mali udržať v originálnom balení nie je použitý,prepravné a manipulačné náklady nie sú refundovateľné.

Spätná väzba

Spokojnosť zákazníka je našou hounor,a to je pre nás veľmi dôležité.Ak ste spokojní našich produktoch a službách,prosím dajte nám päť satr a aktívne spätnú väzbu,budeme to robiť lepšie.Ak tam mať žiadny problém,kontaktujte nás prosím v prvom rade pred odchodom žiadne negatívne pripomienky,cuase to nie je možné vyriešiť niečo,čo by malo, dajte nám vedieť, aby sme mohli vyriešiť ju, kým sa uspokojiť.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Povrch Šírka 8 mm
Príležitosti Svadobný Dar
Číslo Modelu jk-3011
Mainstone multishaped a multicolor Cubic Zirconia
Nastavenie Typu Kolík Nastavenie
Jemné alebo Módne Móda
Štýl Trendy
Tvar\vzor Kvapka Vody
Kovy Typ Medi
Materiál Zirkónmi
Pohlavie ŽENY
Krúžky Typ Snubné Prstene
Názov Značky JaneKelly
Položka Druh Krúžky

Súvisiace produkty