Herné Klávesnice, 104 Tlačidiel Mechanické Padol Káblové USB Klávesnica LED Podsvietená pre Overwatch LOL GDeals Mechanické Klávesnice

€15.31

Pridať do obľúbených

Myš & Klávesnice

Popis produktu


Herné Klávesnice, 104 Tlačidiel Mechanické Padol Káblové USB Klávesnica LED Podsvietená pre Overwatch LOL GDeals Poznámka 1:Budeme mať ochrana osobných údajov bezpečné a bude odhaliť akékoľvek osobné informácie.

2:kontaktujte nás, ak máte akékoľvek otázky. Naše po-predajný tím vám ideálne riešenie, v prvý raz. Položka Špecifikácia: Vlastnosti:

LDK upgrade verzia hry klávesnica myš

Rozhranie: USB kábel rozhrania

Klávesnica života:ako 10 miliónov krát

Veľkosť: dĺžka 44 cm široký 13,5 cm

Podsvietenie účinok: tri-color pohode podsvietenie

Kľúčové ťahy: 2.0 mm

Počet kľúčov: 104 tlačidiel

Pracovný prúd:

Systém podpory: Pre IBM kompatibilné systémy

Použiteľné modely ploche

Nepremokavé funkciu na podporu nepremokavé

Linka dĺžka: 1m

Káblové pripojenie s počítačom

Poznámka: Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt. Použitie: Číslo Typ: Káblové Klávesnice Štandard: 106 Kľúče Jazyk: Anglický Prevádzky Štýl: Kapacitný

Balenie Obsahuje: 1 x Klávesnice

1,O poslaní: Po objednaní výrobku, budeme loď vašej nákup do 3-4 dní. Ak máte špeciálne požiadavky,prosím, zanechajte nám odkaz, alebo nás kontaktujte priamo. 2,O Vrátenie peňazí: Ak bol tovar poškodený v tranzite, môžete ho vrátiť do 7 dní. V prípade žiadosti o vrátenie peňazí,musí kupujúci získať potvrdenie od predávajúceho. 3,O Veľkoobchod a Dropshipping: Pre veľkoodberateľov, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-8 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 4,Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?: Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 5,Čo môžem robiť, keď nákup ochrany je čas beží von?: Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu Klávesnica
Aplikácia Číslo
Klávesnica Štandardná 106 Kľúče
Package Áno
Prevádzka Štýl Kapacitný
Druh Klávesnica
Os Tela Značky -
Názov Značky centechia
Zápästie Podporu No
Štýl ŠTANDARD
Typ Rozhrania USB
Jazyk Iné

Súvisiace produkty