Ruský Podsvietenie Herné klávesnice Počítača, Klávesnica, myš Mecanico Hra Led Podsvietený Usb S Mechanickým pocit, ruská klávesnica

€12.07

Pridať do obľúbených

Myš & Klávesnice

Popis produktu


modname=ckeditor

vlastnosti:

1. Prehrávač Zariadenia. 104 tlačidiel, 19 non-protichodné tlačidiel, odnímateľný keycaps, rozšírené medzerník. osobitne navrhnuté pre tlačidlá pre väčšiu odolnosť a hmatovej spätnej väzby, profesionálne herné pocit.

2. Jednoduché ovládanie. USB, plug and play, potrebný žiadny ovládač. Anti-šmyk a vodotesný design. ABS materiál, laser-leptané, non-slip dizajn, splash-odolná a trvanlivá.

3. Nastaviteľný Jas Podsvietenia. cool CONDUZED podsvietenie klávesnice, 3 farby premenlivé pre dýchanie alebo trvalé osvetlenie režime. môžete nastaviť režim všetko, čo hráte s podsvietením a dýchanie hru alebo na prácu.

4. User-Friendly. rýchlo ovládať jednotlivé funkcie, multimediálne klávesy poskytujú klávesové skratky na prevádzku. Ergonomický dizajn, pohodlné ovládanie.

5. Kompatibilný s Windows 8, Windows 7, Windows Vista, alebo Windows XP.

Prosím, pozrite si video

Toto je úplne nová verzia, pripomíname 70. výročie víťazstvo je veľmi dobrý darček a lepšie vzdelanie pre deti je 3-farebné transformácie svetlo môžete sledovať video To môže dýchať Jednej farby dýchať sám, a tri farebný posun nádychov Pred tým, to môže len dýchať 3 farba sa zmení Jeho svetlo je viac komplexný a jednotný, môžete sledovať video Aj počas dňa, je ideálny 19 kľúče nie sú v rozpore dizajn, lepšie hry a obrázok dizajn tlačidiel sú dobré, ruky sú uvoľnené, zvuk nie je hlučný

Ďakujeme, že ste pre prehliadanie

Ďakujeme, že ste pre prehliadanie

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Zápästie Podporu No
Číslo Modelu 801
Typ Rozhrania USB/PS/2
Druh Káblové
Názov Značky LOIOG
Package Áno
Klávesnica plnej Veľkosti Áno
Jazyk angličtina
Štýl Multifunkčná Klávesnica
Prevádzka Štýl Membrána
Aplikácia Plochu
Klávesnica Štandardná 104 Tlačidiel

Súvisiace produkty