Top kvalita hrubé bambusu kosti štyri-dimenzionální tai chi ventilátor zlaté bojové umenie kung fu taiji fanúšik tanečnej ventilátor s krytom

€16.29

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


Materiál: vysoko kvalitné bambusové rebra Ventilátor rebra dĺžka: 33 cm, alebo tak Package vrátane : 1 ks ventilátor+ventilátor taška Vysokej kvality

Maloobchod a Veľkoobchod

Poznámka:obrázok farieb môže byť malý rozdiel, kvôli monitor atď dôvodov, ktoré nie je nevyhnutné, ďakujeme za pochopenie!

Doprava:

1.Pre väčšinu krajín,dodacia lehota je asi 14~35 dní,možno to bude trvať dlhší čas, kvôli zlému počasiu pod.

2.Kupujúci sú zodpovední za všetky colné daň,daň účtovaná atď.

Vrátenie&Return:

Budeme skontrolujte položky, starostlivo pred doprava, tak väčšinou to nebude mať problémy s kvalitou.

Ak nie ste spokojní so svojím nákupom si môžete vymieňať položky prijaté. Musíte nás kontaktovať najneskôr do 3 dní po obdržaní vašej objednávky,nebudeme zodpovední za žiadne problémy po registrácii balík nad 3days,a neakceptujeme vrátenie alebo vrátenie peňazí. A vy by ste mali platiť všetky dodatočné prepravné poplatky a položky, vrátil by mal byť udržiavaný v pôvodnom stave.

Trochu farby a veľkosti rozdiel z obrázkov nie je chyba v dôsledku monitor atď dôvod, nebudeme akceptovať vrátenie peňazí, dúfam, že sa vám môže porozumieť.

Ak zásielka bude vrátená z dôvodu, aby kupujúci je dôvod, napríklad kupujúci nie je doma, kupujúci sa nemusíte platiť dane colný kupujúci nemusíte dostať balíček v čase atď., potom sme sa nevracia. Ak budete ešte potrebovať balík, potom môžeme znovu ju poslať, ale mali by ste zaplatiť poštovné za poplatok, ďakujeme za pochopenie!

Spätná väzba:

1.Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím láskavo nechajte nám "Pozitívnu spätnú Väzbu," pre nás, keď dostanete vaše položky, a budeme robiť rovnaké pre vás.

2.Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme sa snažiť uspokojiť vás.

Ďakujem vám veľmi pekne za váš čas a nákup !

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Číslo Modelu C01
Bojové Umenie Štýl Kung Fu

Súvisiace produkty