5 ks/veľa Nových 7 " palcový Pre Asus Fonepad 7 ME372CG ME372 K00E (FPC:5470L FPC-1) Dotykový Panel Nahradenie Digitalizátorom. Objektív

€25.34

Pridať do obľúbených

Tablet Časti

Popis produktu


5 ks/veľa Nových 7 " palcový Pre Asus Fonepad 7 ME372CG ME372 K00E (FPC:5470L FPC-1) Dotykový Panel Nahradenie Digitalizátorom. Objektív

Postupujte obrazovky, sme vážne! Viete, ak sa na obrazovke je chybný, bude odpadu navzájom čas a peniaze, tak sme sa opatrne zistiť obrazovky! Vám dobrú obrazovke.

Kvalita:

Máme bohaté skúsenosti v Tablet PC a mobilný telefón údržba v Číne. Všetky Náhradné Obrazovke, budú skontrolované a starostlivo testované podľa našich skúsených kontroly kvality tímu pred zásielky. 100% dobre fungovať .

Balenie:

pozemok bude zabalený aj s bublina taška + silného poľa . Nebojte sa.

Dodacia lehota:

Snažíme lode von istý deň platby vymazané pred 17.00 HOD (Peking Čas) , inak budeme loď na nasledujúci pracovný deň .Objednávky na víkend alebo sviatok budú odoslané v pondelok alebo v nasledujúci pracovný deň . keď sme odoslaný, môžete vidieť sledovacie číslo vašej objednávky. POZNÁMKA 1. Prosím potvrďte číslo modelu vášho tabletu, keď si objednáte naše obrazovky. Tak ako nie kúpiť zle, nie je možné používať ako zvyčajne. 2. Pred potvrdením obrazovky nemôže fungovať, prosím nezabudnite použiť lepidlo na inštaláciu nášho displej vášho zariadenia , ak sa na obrazovke vložiť lepidlo, nemôžeme akceptovať, môžete sa vrátiť a požiadať o vrátenie platby. 3. Problém vám môže splniť. rozbitá obrazovka → uskutočniť vybalenie video → kontaktujte nás a video odoslať, b. osn-práca obrazovke → uskutočniť testovanie video → kontaktujte nás a chcete videoklip poslať v 4. Ak je všetko v poriadku v našom obrazovky, prosím, zanechajte nám päť hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu , máme pre vás dobrú spätnú väzbu príliš. 5. Ak sa na obrazovke má akýkoľvek problém, ihneď nás prosím kontaktujte, budeme zaobchádzať pre vás pripravujeme, prosím, neváhajte napísať nám negatívnu spätnú väzbu alebo otvorený spor , vďaka za pochopenie. Tešíme sa na dlhodobú spoluprácu s vami! Šťastný nakupovanie!!!!!

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Dodacia Lehota 2-3 dní
Názov Značky oyy
Záruka 6months
Typ Obrazovky Kapacitný Displej
Veľkosť 7"
Kompatibilné Značky Univerzálny
Typ Produktu Tablet Dotykový Panel
Veľkosť Displeja 7~10 Palec
Číslo Modelu Fonepad 7 LTE ME372CG ME372 CG K00E
stav Na Sklade!Pripravené Na Lodi!

Súvisiace produkty