12PCS Sticky Ovocie Lietať Bug Trap Chyby Lepkavá Doska Lov Aphid Hmyzu Pest Vrah Pre Vnútorné/Vonkajšie kvetináče Použitie

€3.57

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


Odrážky:

1、Žlté Lepkavé Pasca: S jasnými farbami, lepkavé pasce priťahuje lietajúci hmyz, high-kvalitné lepidlo zabraňuje im v úteku. Pasce je špeciálne určené na lietanie rastlinných škodcov, veľmi vhodný pre pretecting vonkajšie alebo vnútorné rastliny, najmä črepníkové rastliny.

2、Jednoduché Použitie: ovocie fly trap s ostrejšie dno môže byť priamo vložený do pôdy, aby sa zabránilo problémy spájania s lanom alebo háčik.

3、Bezpečné a netoxické: fly trap používa svetlé farby a lepidla, aby sa chytiť škodcov, bez zápachu a škodlivých drog, a nie je na škodu, pre ľudí a domáce zvieratá.

4、Teplé Pripomienka: nárast teploty v lete, lepidlo sa môže rozpustiť a ovocie lietať pasce môže držať miestnosti. Pred použitím si, prosím dajte táto chladnička insekticíd vo vnútornom na určitú dobu. Peel off ochranný film starostlivo ak sa chcete vyhnúť poškodeniu.

5、Odolné a dlhotrvajúci: hmyz-odolné rýchle pasce majú veľmi silnú priľnavosť, sú odolné proti UV ľiareniu a vode. Nie je potrebné nahradiť ich skôr, než úplne pokrytá pešti.

Popis:

Väčšina lietajúci hmyz sú phototaxis. Majú radi svetlé farby. Využitie phototaxis z lietajúci hmyz, pasce môže účinne prilákať a ovládať lietajúci hmyz, ochranu rastlín a znížiť škody.

Funkcie:

1. Hmyzu pasca je v žiarivo žltej, bez zápachu, je vyrobená z high-kvalitné lepidlo, bez škodlivých drog, atural prípravky na kontrolu škodcov spôsobom.

2. Tí, krytý komár zabijaci sú veľmi vhodné pre lov a prilákať huby, whiteflies, čierne muchy, thrips, ovocné mušky, mid a iné lietajúci hmyz.

3. Vhodné pre vonkajšie alebo izbové rastliny. Slnečné svetlo a tvarov kvetov môžete vytvoriť svoj črepníkové rastliny vyzerajú zvláštne.

4. Huba pasce vyrobené z papiera a kvalitné lepidlo má žltú farbu. Lepidlo bude priťahovať lietajúci hmyz, pasce, ich, kontrola dotieravého a prerušiť reprodukčného cyklu.

5. Vodotesná a odolná proti UV žiareniu, dlhá životnosť.

Špecifikácia:

Veľkosť: o 13x8cm/5.12*3.15 v

Balenie Zoznam:

12*Sticky Ovocie Lietať Bug Trap

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Funkcia 2 vnútorné komár killers
Funkcia 1 hmyzu pasce
Funkcia 3 Mravec Lietať Odpudzujúce Papier
Funkcia Ovocie Fly Trap
Funkcia 4 Lepidlo flytrap Catcher Pasce
Číslo Modelu sticky pasce
Pešti Typ Komáre
Súbor Typ NO

Súvisiace produkty