Škandinávsky Štýl, Kuchynské Police Na Stenu-Nálepky Nordic Štýl Kuchyňa Decor Stenu Odtlačkový Nástenné Grafiky Domáce Dekorácie RemovablD875

€8.56

Pridať do obľúbených

Home Decor

Popis produktu


Vitajte v našom Obchode !

Prosím, prečítajte si popis výrobku a kontaktujte nás s prípadnými otázkami!

Veľkosť (1 palec =2.54 cm) :

L: 57x71 cm

XL:80x100 cm, Ak je táto veľkosť je vhodná pre vás,môžete sa obrátiť na nás.

~~ O VÝROBOK ~~ 1. R emovable , ale nie opakovane . 2.Naše nálepky sú vyrobené z vysoko kvalitného vinylu a sú vlastné rez pri nákupe. 3. Obtlačky sú vystrihnúť, tak nemajú žiadne zázemie . Pozadie je to, čo si miesto kotúča na. 4. Je možné ju aplikovať takmer na všetky čisté, hladké, prachu a mastnoty voľného povrchu. 5. Veľkosť nálepky môže byť trochu väčšie a zobrazia sa všetky podrobnosti. 6. Obtlačky väčší ako 23.5" (60 cm) prichádzajú v 2 alebo 3 kusy. ~~Inštalácia~~ Ste poskytli s poučením list s vašou objednávkou. Či je toto vaša prvá návšteva pomocou vinyl odtlačkový alebo ste ostrieľaný profesionál, prosím neváhajte a kontaktujte ma, ak máte akúkoľvek inštaláciu otázky.

Ako používať

1.Steny Odtlačkový-1 ks ;Prenos Filmu - 1 ks;Nožnicový -1 pc;Karta -1 pc.Uistite sa, že váš displej povrch je čistý a jasný vlhkosti, oleju alebo prachu.

2.Stick prenos film na dizajn, zabraňuje tvorbe bublín, rovnako ako je to možné,potom kopírujú ho znova a znova s kartou.

3.Opatrne odstráňte prenos film, s otlačkom dizajn pripojené, z podkladového papiera.Flip cez a odstrániť zostávajúce podkladového papiera.

4.Starostlivo miesto, dizajnu a filmu na svoje zobrazenie povrchu.Používajú karty, škrípanie dizajn pevne prostredníctvom filmu, od centra dizajnu smerom k okrajom.Opatrne odstráňte prenos film z kotúča.

5.Hotovo (môžete nakrájame na kúsky, ako je potrebné.)

Prepravné a Dodacia lehota tovar zasielame do celého sveta. Položka Doba Spracovania: Väčšinou, položky môžu byť dodané von do 2 až 7 pracovných dní. Tranzitný čas a čas Doručenia líšiť v závislosti od toho, kde sa nachádzate a kde sa váš balíček pochádza, ako aj spôsob dopravy. Tiež, dodávka môže byť odložené pre dovolenku alebo fyzická nehôd. Položky sú dodávané z Číny Letecky, za normálnych okolností, dostanete k väčšine krajín do 15 do 30 pracovných dní. A položky dostať krajín, ako USA, Austrália, a to do 7 do 25 pracovných dní.

Spätná väzba Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ďakujem moc! Prosím, dajte nám vedieť pred odchodom žiadne negatívne pripomienky. Úprimne dúfame, že kupujúci nám môže dať príležitosť vyriešiť všetky problémy a budeme sa snažiť v našich silách, aby uspokojí vaše potreby. Sme čestní predávajúceho. Váš rešpekt pre nás bude veľmi ocenil. A necháme pozitívnu spätnú väzbu na všetkých kupujúcich.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Číslo Modelu D875
Scenáre STENY
Štýl Moderné
farba 20 Farieb je k dispozícii
Klasifikácia Podlahové Samolepky
Názov Značky ZINIAN
Materiál PVC
Tému vzor
Špecifikácia Single-piece Package
vzor Lietadlo Nálepka Na Stenu

Súvisiace produkty