Župan De Soiree Nový Štýl Čipky Appliques O-Krku Večerných Šiat, Polovičný Rukáv Ženy Party Šaty вечернее платье

€41.27

Pridať do obľúbených

Svadby & Udalosti

Popis produktu


Vitajte v našom obchode Poznámka: 1, Pre splnenie rôznych požiadaviek jednotlivých odberateľov, máme položiek na sklade a vlastné, Akékoľvek špeciálne požiadavky, prosím, kontaktujte nás! 2, položka neobsahuje žiadne príslušenstvo, ako sú náušnice, náhrdelník, svadobný závoj, a krinolína spodnička (ukázať na obrázkoch). Ponúkanie cien je za šaty len! 3, Pred objednaním, prosím, prečítajte tento výpis starostlivo a opýtať sa na všetky vaše otázky. Ak chcete odoslať e-mail, kliknite prosím na odkaz "Položiť predávajúcemu otázku" v pravom hornom rohu tohto zoznamu. Budeme odpovedať na vaše otázky v priebehu 24 hodín. Ak nedostanete odpoveď, prosím odoslať váš e-mail znova. 4, farba skutočné položky môžu mierne líšiť od vyššie uvedených obrázkov vzhľadom na rôzne nastavenie počítača, vďaka za pochopenie veľkosť sa meria pomocou rúk, takže to môže byť trochu tolerancie (O 1-3 CM) Na zákazku, môžete doplnit nás, vaše údaje požiadavka nasledovne ( cm alebo cm ): 1.Plné Poprsie = palcov 2.Pás = palcov 3.Boky = 4 palcov.Rameno na poprsie = 5 palcov.Dĺžka ramenný pás = 6 palcov.Predné Dĺžka Rameno na podlahe = 7 palcov.Nipper na nipper = 8 palcov.Rameno na ramene= 9 palcov.Dĺžka ramena= 10 palcov.Šaty color=

My len loď do vašej potvrdil adresu. Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa je správna, pred nákupom.

Väčšina objednávky bude dodaný von do 3-5 pracovných dní po zaplatení potvrdenie.

"Doprava zadarmo" položka bude zverejnený "Čína Príspevok" Alebo "ePacket" registrované air mail, položky môžu byť kontrolované a sledované on-line.

Európskych a Amerických krajín poštovné obyčajne trvá 7 až 21 pracovných dní. Väčšina položiek bude doručený do 2 týždňov , kým tam bude oneskorenia pre niečo, čo nemôžeme ovplyvniť (napr. zlé počasie). Ostatné krajiny a regióny zvyčajne trvá 30-60 dní. Ak sa to stane, kontaktujte náš zákaznícky servis, ktorý vám pomôže zistiť a vyriešiť akýkoľvek problém.

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Ak pošleme zlý štýl alebo nesprávnej farby, mohli by sme vrátime vám peniaze alebo reship. Tovar, ktorý je poškodený alebo chýbajúce súčasti je nevratný. Ak sa položky nemôžu splniť vaše potreby, môžeme prijať aj svoj návrat. Kuriérske služby, nákladná by mal byť zaplatená kupujúcim. Návrat Poznámky: 1.Ak potrebujete niektoré vrátený tovar, prosím, dbajte na to, aby vrátite tovar a príslušenstvo neporušené. 2.Musíte brať všetky potrebné náklady na logistiku vráti. Kupujúci sú zodpovední za návrat poštovné správne balenie. 3.Ak potrebujete rýchlejšie zásielky, prosím, zvoľte doprava tak, ako chcete a zaplatiť príplatok. Alebo nás kontaktujte vopred. 4.Obraz ako výsledok fotografie stave, prípadne má chromatickej aberration, ak si nie ste istí, farby,prosím, kontaktujte nás pred mieste objednávky. 5.Ak je tovar poškodený v tranzite, prosím, aby všetky dokumentácie a obalu a kontaktujte nás do 7 dní od doručenia, vráti pokyny.

Sme hlboko dúfam, že ste spokojný s nákupom od Šaty Videnie, Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku 5-hviezdy pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To si len trvať jednu minútu. Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe. Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti. Ak nie ste spokojní, keď sa zobrazí šaty , prosím, neváhajte a dajte nám vedieť, budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Skutočné Obrazy Áno
Silhouette A-LINE
Vlak ŽIADNE
Dĺžka Šiat Podkolienok
Názov Značky Šaty Vízia
Pasu Prírodné
Vstavaný Podprsenka Áno
Výstrih O-Krku
Položka Druh Večerné Šaty
Pôvod CN(Pôvodu)
Textílie Typ Čipky
Rukáv Štýl Pravidelné
Rukáv Dĺžka(cm) Pol

Súvisiace produkty