Ručné hmyzu lov spider pasce hmyzu pasce artefakt

€14.55

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Môj Tvor Catcher Dlho-sa zaoberal Hmyzu Grabber Cestovať Ekologicky Šetrné Chytiť & Vydania Pavúky a Hmyz

Môj Tvor Catcher je Ideálny pre lov, Pavúkov, Cvrčkov, Chrobáky, Včely, Osy, Šváby, Škorpióny a iné. Je to Rýchle, Čisté a Non-Lethal spôsob, ako odstrániť hmyz v k životnému Prostrediu. Skvelé pre deti, ktorí chcú chytiť hmyz (aj motýľ je) na štúdium bez poškodenia.

S jeho kratšie 15 palcov rukoväť je ideálny pre uchopením nič v uzavretom priestore, ako napríklad automobil, auto, alebo stan. Môj Tvor Catcher bol vystupoval v Rodinnom Kruhu časopisu, na vzduchu prezentácie na hlavné televízne siete a obrovský hit na QVC !

Eco-priateľský spôsob, ako chytiť a uvoľnenie domácich škodcov. Nechcem squash - zachytiť a uvoľnite bezpečne

Môj Tvor Catcher nevyžaduje žiadne chemikálie alebo batérie

Jednoducho stlačiť rukoväť na otvorenie mäkké nylonové štetiny, miesto nad hmyzu, uvoľnenie zavrieť, potom nosiť tvor a uvoľniť mimo mimo

Jednoduché použitie pre deti záujem na chytanie hmyzu pre vzdelávacie pozorovanie bez akejkoľvek ujmy na zdraví.

Farba: biela + zelená

materiál: plast

Obsah Balenia:

1*Zachytiť

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Dropshipping

1) akceptujeme dropshipping, máme veľa skúseností v dropshiping a nebude klásť žiadne reklamy a materiálov v objednávke.

2) akceptujeme CSV file (Súbor programu Excel) spracovať objednávku pre hromadné objednávky. Stačí zaplatiť na jednu objednávku na www.srzhumenne.sk. Budeme spracovanie vašej objednávky accoring do súboru programu excel. môžete nám poslať CSV súbor, ktorý všetky kontakty customerrsquos informácie (Meno, e-mail, adresa etchellip) a objednávky info( farba, množstvo). Budem ponúkať celkovú cenu. Stačí umiestniť jednu objednávku na www.srzhumenne.sk, po budete platiť za to. Sme si nahrať súbor do nášho systému a spracovanie vašej objednávky accoding k vášmu súboru.

Po tom, čo sme loď sa, aby som vám zašleme späť CSV súbor s kódov sledovania.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Pôvod CN(Pôvodu)
Pešti Typ Pavúky
Číslo Modelu Zachytiť

Súvisiace produkty