YO CHO Svadobné, Umelé Kvety Loptu Trávy Umelé Rastliny pre Domova Falošné Trávy Zelené Listy DIY Veniec Plastové Rastliny

€3.95

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


YO CHO Svadobné, Umelé Kvety Loptu Trávy Umelé Rastliny pre Domova Falošné Trávy Zelené Listy DIY Veniec Plastové Rastliny Kategória: Domáce dekorácie, dekorácie mariage,Svadobné kvety, svadobné kytice, bridesmaid, sestry kvet kytice,svadobné kytice, umelé družičky kytice, svadobné doplnky, dekorácie,. Príležitosti: Svadby, Párty/ Večer, Narodeniny kvety, Oslavy, kvety, Láska kvety,, Festival kvetov,, party dekorácie, Domáce módne dekorácie. Názov produktu: umelé rastliny, kvet loptu trávy Špecifikácie:Celé dĺžke cca 32 cm(12.59 palca) . materiál:Plast Farba: Ako svetlo, displej a iné faktory, môže viesť k mierne farebné obrazové a v druhu, v konečnom farba, prosím prednosť v druhu tovaru

Funkcie

Ľahko sa čistí,jednoduchá zápas ostatné farby.

Vysoko kvalitné falošné kvet materiál,ručné.

Nádherný kvet farby,Elegantný tvar.

Môžete použiť dlhý čas,vždy kvet.

Skvelý darček pre priateľa, ktorý alergický na peľ.

Hodí sa pre párty,svadba,kancelárie,obchod,umenie haly,verejné priestory,domácnosti,záhrade a tak ďalej. umelá tráva DIY zelené rastliny, kvet, dohoda príslušenstvo imitácia trávy, Plastové vodná tráva rastlín pre domáce dekorácie domova umelej tráve rastliny Súvisiaci produkt, Hand-made výrobkov---všetky produkty v našom internetovom obchode sú vyrábané ručne, je nevyhnutné, aby boli niektoré unsatisfaction. Ale dúfame, že sa môžeme stretnúť slnečný a veľkorysá zákazník, rovnaké, ako by ste s našimi úprimný úsmev.

Umelý kvet----kvet hlavy alebo list môže spadnúť, alebo byť redukované počas prepravy, a to nepatrí na kvalitu problém. Môžete obnoviť kvet tvaru s sušič na vlasy alebo horúcej pary.

Veľkosť produktu ------všetky výrobky sú merané manuálne, niektoré chyby môžu existovať. Budeme sa snažiť, aby úzke to do 1-3 cm. Z dôvodu rôznych pružnosť kvet, materiály, veľkosť chyba sa môže veľký. Ďakujeme za pochopenie.

Farebný rozdiel-----všetky výrobky sú fotografoval z skutočné predmety; snažíme sa ukázať svoje pravé farby. Niektoré obrázky môžu prezentovať rôzne farby ako rôzne streľbe svetla, životné prostredie svetlo alebo monitory, a to je prirodzené atribúty. Ďakujeme za pochopenie, ak má farebné rozdiely. Ak si mysli tieto otázky, prosím, vašu objednávku opatrne. Príklady pre referenčné 01 Opatrenie výška kvetu Pri vkladaní, odporúča sa, aby dal vetvenia miesto zostať na rovnakej úrovni, alebo trochu vyššie fľaše úst. 02 Ohnúť alebo rezať Zákruty dolnej časti kvet rod ak chcete upraviť jej celej výške, alebo len nakrájať. 03 usporiadať kvet corolla a lístia z Dôvodu sú vylisované počas prepravy, corolla musia byť nadýchané a nastaviť ich smer, rod kvet by mali byť vertikálne a upraviť ich priestor, aby sa celý kvet vyzerá prirodzenejšie. 04 Organizovanie tým, aby Dal usporiadané kvety do vázy po jednom. Ak existuje viac kvetov, odporúčame vložiť iný po skončení jednej kategórie. 05 Usporiadať opäť Usporiadať poloha a smer kvet hlavu, nastavte sklon kytice, kým to predstavuje spokojní držanie tela.

Platby

1. Plná platba musí byť uskutočnená v lehote 15 dní uvedení vašej objednávky.

2. Kupujúci je zodpovedný za všetky dane a/alebo povinnosť účtovať o ich krajine.

FAQ

Otázka: koľko to stojí na loď do mojej krajiny?

Odpoveď: Balík menej ako 2 kg, bude odoslaný Čína Post Airmailwhich je doprava zdarma krajiny nasledovne: Spojené Štáty, Spojené Kráľovstvo; Austrália; Brazília; Kanada, Taliansko, Turecko, Španielsko; Malajzia; Francúzsko, Rusko, Švédsko, Nový Zéland; Nórsko, Švajčiarsko, Japonsko; Thajsko; Írsko; Izrael; Belgicko; Poľsko; Južná Kórea; Rakúsko; Nemecko; Dánsko; Singapure. V ostatných krajinách, a balík nad 2 kg, kupujúci majú na dovoliť celý lodné náklady.

Normálne, budeme doprava zadarmo tovar vám čína príspevok vzduchu, prosím, kontaktujte nás prvý, ak chcete, aby sa loď, DHL, UPS, EMS, Fedex alebo iných prepravných spoločností.Ak ste si nemôže vybrať, Čína Príspevok Vzduchu

Otázka: Je tam nejaké sledovacie číslo svoj položky?

Odpoveď: Áno, sme loď, na každej objednávke ich sledovacie číslo, a môžete zobraziť stave zásielky na príslušnej webovej stránke.

Otázka: som predajcov, chcel by som si kúpiť mnohé kúsky položka, čo je veľkoobchodné ceny?

Odpoveď: Ďakujeme za váš dotaz, ak by ste si chceli kúpiť veľké množstvo, prosím pošlite nám e-mail, dáme vám najlepšiu cenu, vďaka!

Návrat

Ak položka je poškodená, môžete vrátiť na vrátenie peňazí alebo výmenu do 7 dní po obdržaní.

Kupujúci by mal byť zodpovedný za prepravné náklady na vrátený tovar.

Budeme swap pre dobrý na sklade, dostupnosť, alebo preplatiť

Staráme sa o vás, našim zákazníkom, a bude vždy snažiť, aby vám pomohol von. Takže ak máte nejaké problémy, prosím, stráviť bez váhania nás kontaktujte. POŠLITE NÁM E-MAIL PRVÝ PRED ODCHODOM ŽIADNE NEGATÍVNE/NEUTRÁLNE SPÄTNÚ VÄZBU ALEBO OTVORIŤ AKÝKOĽVEK PRÍPAD/SPORU. Všetky komunikácie sú riešené prostredníctvom e-mailu. Snažíme sa odpovedať na všetky e-maily, ako rýchlo, ako je to možné, ale vzhľadom k vysokej e-mail objem a rôznych časových pásmach,môže trvať časy pre nás, odpoveď(a nemôžeme odpoveď e-mailov na nedele a ostatné dni pracovného pokoja, prosím, počkať, s trpezlivosťou, ak nám pošlete e-maily na/predtým v týchto dňoch). Vopred ďakujeme za vašu trpezlivosť.Ďakujeme za vašu pozitívnu spätnú väzbu

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Popis Svadobné/Home/Hotel/Party/Pracovňa/Izba/Gard dekorácie a tak ďalej
Názov Značky YO CHO
Formulár svadobné zdvorilosti a dary
Festivaly Svadobné, Valentína, Veselé, Nový Rok, Hallowen Party dodávky
Platné scény Svadobné Dekorácie Na Stene, Presunúť Darčeky, Dekorácie Rodina
miesto pôvodu Kontinentálna Čína
Počet Pc 1pc
Štýl Dekoratívne Kvety & Vence
remeslo Handmake
Názov umelý kvet loptu trávu, rastliny
Použitie topánky kvety, remeslá dekorácie,domáce výzdoba,svadobné decortion
Použitie pre DIY svadobné/party/home/hotel/Vianoce/Stolové Dekorácie, Doplnky
farba žltá, fialová, oranžová ružová fialová
Vhodné pre Aranžovanie Umenie,Fotografia, Rekvizity,Remeselnej Výroby,urob si sám
Rastlina Štýl pobočka
Používa DIY veniec,candy box,brošňa kvet,zápästie kvet, headdress kvety,
Druh umelé rastliny, kvety pre domáce svadobné dekorácie
Umiestnenie Plochu
Materiál Plastové
Kombinácia 5 vidličky

Súvisiace produkty