GG Šperky 8" Biely Štvorec Keshi Golden Pearl á Náramok

€17.44

Pridať do obľúbených

Náramky & Bangles

Popis produktu


Šperky Popis

Klenoty Info: Čerstvej vody umelo pestované perly, pozlátené biely Štvorec keshi pearl, dobrá kvalita, vysoký lesk! Priemer: 5-6mm(perla), 24x25mm(keshi pearl). dĺžka: 8"(náramok) spona: CZ lobster spona

Vezmite prosím na vedomie, pred zakúpením

Moje zásady nebude akceptovať neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, nenesú nízke skóre spätnú väzbu! ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte ma vopred, budeme sa snažiť pomôcť vám a dá vám spokojní riešenie! Pre dobré obchodné vzťahy, dajte mi, prosím zanechať 5star pozitívnu spätnú väzbu!

Ak škodlivý nás opustil nízke alebo negatívnu spätnú väzbu,Náš ID bude oznámené Ázia Šperky Združenia, v spojení s inými šperky dodávateľov listinu, navždy sa zakazuje nákup našej predajni tovar!

Medzinárodná Doprava

Doprava zadarmo cez E-Paketové/Čína príspevok Dodanie poštou s Sledovacie číslo,Trvá to asi 10 až 20 pracovných dní.

Okrem toho máme ďalšie, oveľa rýchlejší spôsob dopravy, ktorý zvyčajne trvá len 5-8 pracovných dní pre príchod. Ale extra expedičný poplatok je potrebné zaplatiť kupujúci. Ak rýchlejšie prepravu spôsobom, je potrebné, napíšte nám, akonáhle ste objednané položky a vyberieme rýchlejší spôsob, ako pre vás.

Spätná väzba

Vaša spokojnosť je náš konečný cieľ!

Prosím, neváhajte nás kontaktovať kedykoľvek, ak máte nejaké otázky. Ak ste spokojní s našimi službami a položky, prosím, hodnotiť podrobnosti transakcie a zanechajte nám pozitívna spätná väzba a 5-star.

Budeme robiť rovnaké pre vás. Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás najskôr, jednoducho dochádzky, negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu nemôže vyriešiť akýkoľvek problém.

Kontaktujte Nás

Staráme sa o našich vážených kupujúci, ak máte nejaké otázky, náš Služby Zákazníkom štáby bude veľmi rád pomôže.

Snažíme odpovedať na vaše e-maily, akonáhle je to možné, avšak vzhľadom na vysoký objem denný prichádzajúce e-maily a časové pásmo rozdiel nemusíme byť schopní odpovedať na vaše e-maily ihneď. prosím, dovoľte 24 obchodných hodín pre nás reagovať.

Návrat Politiky

Všetky výnosy sú akceptované do 7 dní po obdržaní tovaru. Vrátenie je založené na cenu zakúpiť s výnimkou poštovné a balné náklady.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Položka Druh Náramky
Kompatibilita Všetky Kompatibilné
Spona Typ Prepínač-spony
Nastavenie Typu Nastavenie Rámu
Názov Značky AIPIAODEGUAIGUAI
Reťazec Typu Korálkový Náramok
Tvar\vzor RASTLINA
Materiál Semi-precious Stone
Štýl Klasické
Jemné alebo Módne Móda
Číslo Modelu zobraziť podrobnosti
Kovy Typ Zliatiny Cínu
Pohlavie ŽENY
Funkcia Hovor Pripomienky
Náramky Typ Oblasť Činnosti Náramky

Súvisiace produkty