Vianočné All-inclusive Gauč Kryt Poťahy Elastická Stretch Gauč Kryt Slipcover Výkres Rohová Sedačka Zahŕňa 1/2/3/4-sedačková

€16.50

Pridať do obľúbených

Popis produktu


Dobrý deň! Vitajte v našom obchode!

Kvalita je prvá s najlepšie služby. zákazníci všetky sú naši priatelia.

Funkcie:

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné.

Materiál: Mäkká Bavlna & Polyester

Package Zahrnuté: 1pc gauč kryt

Produkt je len gauč kryt, nie vrátane vankúš.(Jednotkovú cenu je len pre 1pc gauč kryt,nemusia zahŕňať vankúš alebo iné príslušenstvo,ak chcete vankúš,potrebujete miesto, aby samostatne.

Veľkosť Navrhuje: prosím opatrenie pohovke patria opierky na ruky,potom si vyberte veľkosť.Ak nechcete opatrenia zahŕňajú podrúčky,pohovka kryt bude menšie ako pohovke.

· 1-miestna sedačková lanovka, dĺžka pohovky by mali byť v rámci 90-140 cm

· 2-miestna sedačková lanovka, dĺžka pohovky by mali byť v rámci 145-185 cm

· 3-miestna sedačková lanovka, Dĺžka pohovky by mali byť 190-230 cm

· 4-miestna sedačková lanovka, dĺžka pohovky by mali byť 230-300 cm

Pre L typ alebo Roh alebo výkres gauč, ktorý v kombinácii s 2 časti oddelene, budete musieť objednať 2 ks kryt na to. Veľkosť krytu závisí od dĺžky AA, BB a CC linky.

Napríklad: v Prípade, AA=200 cm, BB=160 cm, potom by ste mali ísť pre 1 PC tri-miestna pohovka kryt a 1 PC dva-miestna pohovka kryt.

Poznámky:

1. veľkosť tlačidlo :obliečka na Vankúš 2pc, Znamená 2pc vankúš,nie gauč kryt.

2. Ručné meranie 1-3 chyba je prípustné,rôzne krajiny majú rôzne veľkosti,skontrolujte prosím, či je pred zakúpením.

3.Vzhľadom na dlhé vzdialenosti prepravu problém,produkt bude trochu zložiť,to možno nie je tak rovný, ako obrázok ,ale dávka sa nesmie mať vplyv na kvalitu a použitie výrobku.

4. Keďže rozdiel medzi rôznymi monitory,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme, že vzor je rovnaké, ako je uvedené na fotkách.

5. Ktorý z nich si nemôže vybrať od farebné tlačidlo,prosím, kontaktujte nás.

Upozornenia:

· Nepoužívajte bieliace prostriedky na umývanie krytov

· Umyť s odevy alebo oblečenie s podobnými farbami.

Zásielky: 1. Doprava po celom svete. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu objednávku po uplynutí 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovania vašej objednávky a dostať späť k vám čo najskôr. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7. Dodacia lehota: Záručnej Politiky: ponúkame 100% Záruka Spokojnosti všetkých našich zákazníkov. Ak zistíte nejaké problémy s našimi položky, prosím neváhajte a kontaktujte nás do 7 dní od prijatia tovaru. My vám pomôžeme vyriešiť akýkoľvek problém. Tovar by mal byť vrátený, na nás v jej pôvodnom stave poštou s sledovacie číslo. Kontaktujte Nás A Spätná Väzba: 1. Ak máte akékoľvek otázky alebo akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás e-mailom alebo on-line, Budeme radi pomôžu a snažiť sa dostať späť k vám do 24 hodín; 2. Vaša spokojnosť, naša snaha. Necháme pozitívnu spätnú väzbu na všetky kupujúcim pri objednávke skončil. Ak ste spokojní s našimi položky a služby, majte na pamäti, zanechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 skóre hodnotenie; 3. Ak ste nespokojní s ňou, prosím, napíšte nám pred odchodom negatívne alebo neutrálne alebo skóre 1 alebo 2.Budeme sa snažiť vyriešiť k vašej spokojnosti a aby vaše nákupné skúsenosti príjemný tu.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Výroba Gauč Kryt
Platné Gauč Tri-Sedacia súprava
Názov Značky Yaapeet
vzor TLAČENÉ
Štýl Európa
Vzor Typ Karikatúra
Pôvod CN(Pôvodu)
Veľkosť 1/2/3 seater
Materiál Polyester / Bavlna

Súvisiace produkty